Bez obzira da li na horoskop gledate kao na zabavu ili nešto ozbiljnije, moglo bi vas zanimati što vaš horoskopski znak kaže o vašim vozačkim (ne)sposobnostima. Možda ćete se zaista  samo dobro nasmejati i zabavati, a možda ćete i prepoznati sebe ili neku blisku  osobu iz porodice.

Foto: Piksabej

 

 

OVAN

Vole da budu prvi u svemu, pa i u vožnji. Voze brzo i nestrpljivo, pa ako vidite nekog da se prestrojava žustro iz trake u traku, može se dogoditi da ga zvezde na to navode. Ipak, kada oni voze, nema razloga za brigu jer imaju odlične reflekse i ništa im ne promiče.

BIK

Bikovi su poznati hedonisti, pa za njih vožnja nije ništa drugo do čisto uživanje. Uvek biraju udobne automobile u kojima ima dovoljno mesta da ponesu sve što ima je potrebno, a posebno za neke gastro đakonije ako ima tokom vožnje padne šećer, ili za sve ono što su kupili u velikoj nabavci u supermarketu. Pažljivi su i oprezni vozači.

BLIZANAC

Za njih je vožnja prirodno stanje. Ponašaju se kao da su rođeni za volanom i nije im problem da parkiraju ni džipa u gradu. Jedna stvar im je od presudnog značaja u kolima, a to je da ima dobru muziku. Sve ostalo nije toliko važno.

RAK

Emotivni i u vožnji, lako planu i još brže ih izbaci iz takta svaki bahati vozač. Praktični su i štedljivi vozači, pa takve autmobile i biraju. Najbitnija im je sigurnost tokom vožnje.

LAV

Kao i sve ostalo što rade i voze sa stilom. Kako se odlično snalaze u prostoru njima navigacija nije potrebna. Ipak, auto koji voze mora da bude luksuzan, jer ništa drugo se ne uklapa u njihov stil.

DEVICA

Pedanta i precizna u svemu Devica je takva i u vožnji. Mnogi instruktori vožnje su rođeni u ovom znaku. Vole da pridikuju drugima, ali iznenađenje je da vole brzu vožnju.

VAGA

Za njih je vožnja istinsko mučenje, pa kad god mogu, umesto manevara za volanom biraju vožnju taksijem. Kada biraju automobil, bitnija im je “šminka“ od onoga što se krije ispod haube. Zato im je savet da kada voze, manje gledaju sebe u retorvizoru, a više se usredsrede na vožnju.

ŠKORPIJA

Neprikosnoveni vladari puteva. Ne boje se ničega, vole brzu vožnju i ne podnose da ih iko prestigne. Pravni nervni slom dožive kada su zarobljeni u koloni, pa čine sve da se izvuku. Uživaju u auto - trkama.

STRELAC

Vatreni Strelčevi uživaju da budu u pokretu, pa najčešće polože čim napune 18 godina. Vole brzu vožnju i brze automobile. Uživaju da voze noću i to sami, da puste muziku i osete puls grada.

JARAC

Savestan i pouzdan vozač, redovno vozi auto na mali ali i veliki servis. Voli elegatne i sigurne primerke, ali kako je praktičan i štedljiv  bire automobile koji malo troše.

VODOLIJA

Voli sigurnost, pa auto koji vozi Vodolija uvek je u tip top stanju. Ipak, dešava se da prave saobraćajne prekršaje, ali to ih ne sprečava da drugima pametuju tokom vožnje.

RIBE

Deluju rasajeno ali im je u vožnji koncetracija na zavidnom nivou. Vole udobne ali i luksuzne automobile jer svog prijatelja na četiri točka doživaljavaju kao drugu kuću

(Lepa&Srećna)

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".