Марс у Овну:

Привлачи вас дрзак, храбар и директан мушкарац. Он има велику енергију, те је вероватно импулсиван и нестрпљив (као и ви). Он је атрактиван јер ужива у авантури. Ви сте привучени снажним мушкарцем или спортским, “мацхо” типом, посебно оним који воли такмичења и изазове.

Марс у Бику:

Привлачи вас сензуалан мушкарац јаке воље, мушкарац који чврсто стоји ногама на земљи, ужива у финим ужицима и угодностима живота. Он је захвалан за добру храну и музику, хедониста је.

Ви сте привучени његовим мирисом или можете открити да вас његов глас узбуђује, а важно вам је сензуално задовољство.

Фото: Профимедиа

 

 

Марс у Близанцима:

Комуникација вам је врло важна и зато вас привлачи мушкарац који је добар и духовит саговорник. Желите мушкарца који вас интелектуално стимулише и буди вашу знатижељу која пали искру романтичног интереса за њега.

Његов ум је оно што вас узбуђује – не његов изглед. Будући да уживате ​​у слободи, често вас привлачи више мушкараца. Жонглирање између два односа може бити узбудљиво.

Марс у Раку:

Ви сте привучени осетљивим мушкарцем уз којег се осећате емоционално и финансијски сигурно и мирно. Често је то онај ког (несвесно) доживљавате као очинску фигуру или свесно видите као “оца своје деце.”

Мушкарац који подсвесно тражи мајку, такође вам може бити привлачан. Он је посебно атрактиван ако кува и жели угодан, удобан дом. Ваша привученост је најјача када је мушкарац осетљив и чини да се осећате заштићено и сигурно.

Марс у Лаву:

Мушкарац који зрачи топлином, самопоуздањем и харизмом вас узбуђује. Он је великодушан и не боји се да покаже своју нежну страну. Он је посебно атрактиван ако је креативан тип (глумац, уметник, музичар) или лидер на неки начин. Свиђа вам се одређена драматичност коју има.

Будући да сте принцеза, очекујете ​​да се понаша као што би се понашао романтичан принц. Желите мушкарца који вам се диви и који вас хвали (и који вас никада критизира). Ако вам показује овај краљевски третман, будућност с вама му је осигурана.

Фото: Профимедиа

 

 

Марс у Девици:

Вас привлачи практичан, поуздан мушкарац који чврсто стоји на земљи, који је интелигентан и добро васпитан, посебно онај који је уредан и чист. Када упознате неког мушкарца, вероватно ћете проверити његову одећу, обућу, изглед и детаље. Будући да сте перфекционисткиња, ви сте привучени мушкарцем којег можете “поправити” и учинити да буде чак и више него савршен. Очекујете да се културно понаша у јавности, преферирајући да вас чека иза затворених врата како би вам показао своју пожудну, земаљску страну.

Марс у Ваги:

Ви сте привучени шармантним, пристојним и елегантним мушкарцем који добро говори, поготово ако уз то добро изгледа и добро се облачи. Он ужива у дружењу и цени културу и уметност. Узбуђују вас романтични потези (цвеће) или лепота (мушкарац с одличним стасом).

Марс у Шкорпији:

Вас магнетски привлачи мушкарац који се (попут вас) чини мистериозним, интензивним, посебно ако изгледа моћно и опасно. Имате јаку вољу, посесивни сте и волите контролу, стога волите те исте особине код мушкарца. Такође вас узбуђује романтична веза с неким кога може ангажовати у психолошкој борби за контролу, а која може да доведе до дубоке љубавне везе.

Марс у Стрелцу:

Вас привлачи моралан, поштен мушкарац, високих идеала – а још више ако он може да вам буде учитељ или духовни вођа. Код мушкарца вам је важан и добар смисао за хумор. Желите поштење, пријатељство и забаву у вези. Прижељкујете да поделите авантуре или филозофске расправе, посебно вам се свиђа ако можете “бити пријатељи.” Будући да вас привлаче мушкарци различитих култура, странац може код вас изазвати посебну пожуду.

Марс у Јарцу:

Вас привлачи амбициозан мушкарац (који може бити много старији или млађи од вас). Будући да вас привлачи богатство, статус и моћ, вероватно ћете пре одабрати мушкарца с устаљеном каријером. Ви сте заинтересовани само за озбиљне романтичне партнере с којима се можете видети у будућности. Иако вам може бити тешко да покажете своја осећања, након што се обавежете некоме, иза затворених врата, показујете своју страствену страну.

Фото: Профимедиа

 

 

Марс у Водолији:

Вас привлачи мушкарац који је интелектуално занимљив, отворена ума, који је спреман да експериментише, али вам може бити и пријатељ. Он вам је узбудљив јер се чини тако неконвенционалан, па чак и непредвидљив. Интригира вас јер је идеалист и бунтовник. Ви сте оригинални, а понекад непредвидливи и зато вас не интересују досадни мушкарци који изгледају круто.

Марс у Рибама:

Вас привлачи мушкарац који је истовремено романтичан и осећајан, а често и сањар. Ако на први поглед изгледа мало изгубљено и збуњено, вама ће то бити интригантно. То може да резултира привученошћу с мушкарцем којег треба спасити или с мушкарцем који се нада да ће бити ваш спаситељ. Као непоправљиви романтичар, сањате о романтичном “витезу у сјајном оклопу”, који долази у ваш живот и обара вас с ногу. Иза затворених врата, ви сте сензуални и спремни да задовољите све његове фантазије.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".