Након наступа Ђорђа Жунића (27) из Ариља, који је добио само један глас од Ђорђа Давида, започета је велика полемика међу члановима жирија, која се наравно завршила свађом.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Zvezde Granda

 

 

Босанчев коментар да кандидат пева као да има врућ кромпирић у грлу, запарао је уши Цеци која је замолила композитора да објасни значење тог израза:

- То је једна аликвота у гласу која чини непријатну боју која се не може преправити. За музички неписмене се зове ''кромпирић''.

- Ако и треба да научи нешто неће на Гуглу сигурно већ у књигама- поручила Вики Босанцу, када је стала на страну куме Цеце због чега је добила епитет дрвеног адвоката.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Zvezde Granda

 

 

- Виолета, никако да видимо твоју диплому да проверимо шта си ти читала- била је оштра Бекута према певачици која је одговорила да ће то учинити након што она и Босанац донесу своје дипломе.

Ана је вршила притисак на Виолету да одговори које године и где је завршила Академију па је занимало како је успела да учи и да се бави певањем.

Вики је објаснила да је средњу музичку школу завршила у Нишу, а затим Академију у Приштини. И таман кад је хтела да појасни још тога, умешала се Цеца

- Шта им се ти правдаш? Нек донесу они своје дипломе. Ана јако си непријатна. Вики и треба да се хвали кад је завршила - рекла је певачица.

Фото: Јутјуб принтскрин/Grand News TV Grand

 

 

Босанац је са друге стране рекао како у његову диплому сви могу да имају увид јер стоји и код њега кући али и у згради јавног сервиса.

- Завршио сам основну, па гимназију, па Економски факултет. Али сам се увек бавио музиком и пензионисан сам као музички уредник.

(Еспресо)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".