Петар Грашо је направио спектакуларни концерт у Арени, а том приликом отворио је душу о познанству са Тончијем Хуљићем, као и о супрузи Хани Хуљић и ћеркици, који су му велика подршка у овим тренуцима. 

Фото: АТА имагес

 

 

- Ово је мој највећи концерт у Београду, имао сам задовољство свирати у Сава центру, публика је изузетно срдачна, али ово је година у којој смо стварно успели. Мислим да ћу погледати сам себе у огледалу и рећи да је ово била најзахтевнија година, одрадили смо у целој години врло велике концерте. Треме нема, што је добро, увек је мала позитивно трема, да ли ће сви доћи, да ли ће бити струје, али то су мали страхови, али како ствари стоје, колоне су велике, људи улазе. 

Гост на концерту је био Тончи Хуљић, а Грашо је шаљиво прокоментарисао њихов однос, као и то да му је Тончи наводно како каже наплатио гостовање.

- Чим га морам трпити, то је најскупље, знам да ће ово бити наслов. Тончи је увек и одувек био пријатељ, а стицајем околности смо на папиру постали породица. Он није гост, он је домаћи гост, он је аутор и коаутор већине мојих песама. Иако не снимам дуете и немам их пуно, са њим сам у пројекту снимио неке песме, које ћемо вечерас поделити са публиком, са свиме се уклапа. Једино шта се не уклапа у концерт је његова фризура.

Грашо је истакао да му је супруга највећа подршка.

Фото: Инстаграм принтскрин/hana.huljic, АТА имагес

 

 

- Увек је лепо када имаш подршку своје половине. Ћеркицу чува мама, као и свака мама, а имамо и подршку бака, ту је борба за њу увек. 

(Република)

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".