– Ја сам болесник и заљубљеник и колекционар ташни. Треба да исконтролишем себе, али добро је што не купујем трендовске ствари него и оно што извучем од пре десет година може да се носи, то су класичне ствари које увек могу да искористим, ин су – признала је Мелина у емисији Шоу Гоце Тржан.

Мелина и Харис никада нису имали исти поглед на моду, а колико се по том питању разликују успешна креаторка је објаснила испричавши анегдоту везану за куповину и фармерке.

– Задње две године имам фармерке и срећна сам. Кад сам 2003. године са Харијем била у Паризу, то не можеш да одолиш… Били смо у Диору и ја не могу да се одлучим између троје ципела. При том, ја сам слон, ја сам трудна и не могу да станем на штикле… И мени Хари каже: „Жено, шта ће ти то, млада си, лепа си, погледај ту косу, то лице. Обуци старке, обуци фармерке, завежи коњски реп, не треба ти ништа, користи ту младост. Ја се окренеми кажем му: „Јеси ли ти то стипса, јел ти то мени причаш да нећеш да ми купиш?“ Човек је само рекао: „Боже сачувај, купи све, нећу да се расправљам“. После је он мени објаснио, након четрдесете године треба скупља гардероба ,да те подигне, али младост треба искористити, бити неоптерећена и уживати. А ја сам целу младост провела мислећи да ми нешто фали, па сам научила то да ценим тек кад сам изгубила – каже Мелина па наставља:

Фото: Д. Миловановић

 

– Харис је био у праву, али то је младост, све ми треба, у три боје ми треба, како ћу без тога да живим. Он није материјалиста, он не носи сат, али педантерија је невиђена, кад се црно испере то није више црно. И конформиста је, мора да му буде удобно, брендови га не занимају и за њега је то порез на будале – испричала је Мелина.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".