Petar Grašo je napravio spektakularni koncert u Areni, a tom prilikom otvorio je dušu o poznanstvu sa Tončijem Huljićem, kao i o supruzi Hani Huljić i ćerkici, koji su mu velika podrška u ovim trenucima. 

Foto: ATA images

 

 

- Ovo je moj najveći koncert u Beogradu, imao sam zadovoljstvo svirati u Sava centru, publika je izuzetno srdačna, ali ovo je godina u kojoj smo stvarno uspeli. Mislim da ću pogledati sam sebe u ogledalu i reći da je ovo bila najzahtevnija godina, odradili smo u celoj godini vrlo velike koncerte. Treme nema, što je dobro, uvek je mala pozitivno trema, da li će svi doći, da li će biti struje, ali to su mali strahovi, ali kako stvari stoje, kolone su velike, ljudi ulaze. 

Gost na koncertu je bio Tonči Huljić, a Grašo je šaljivo prokomentarisao njihov odnos, kao i to da mu je Tonči navodno kako kaže naplatio gostovanje.

- Čim ga moram trpiti, to je najskuplje, znam da će ovo biti naslov. Tonči je uvek i oduvek bio prijatelj, a sticajem okolnosti smo na papiru postali porodica. On nije gost, on je domaći gost, on je autor i koautor većine mojih pesama. Iako ne snimam duete i nemam ih puno, sa njim sam u projektu snimio neke pesme, koje ćemo večeras podeliti sa publikom, sa svime se uklapa. Jedino šta se ne uklapa u koncert je njegova frizura.

Grašo je istakao da mu je supruga najveća podrška.

Foto: Instagram printskrin/hana.huljic, ATA images

 

 

- Uvek je lepo kada imaš podršku svoje polovine. Ćerkicu čuva mama, kao i svaka mama, a imamo i podršku baka, tu je borba za nju uvek. 

(Republika)

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".