Реал Мадрид је током протеклог викенда неочекивано изгубио од Рајо Ваљакана (3:2), а утакмицу је, поред изненађујућег исхода, обележио и потез фудбалера "краљевског" клуба Федерика Валвердеа. 

Уругвајски интернационалац се у завршници утакмице поштено избламирао јер је умало успео да разбије прозор на оближњој згради која гледа на терен. Тако је лопта уместо да заврши у голу противника, неочекивано завршила на тераси једног стана у поменутој згради. 

Валверде је шутирао са врха казненог простора, пребацио је гол и зид стадиона те је погодио балкон суседне зграде на којој је било људи који су пратили овај меч. Они су потпуно неочекивано добили леп сувенир са овог меча.

@цбсспортсголазо Фрее сеасон тицкетс АНД а фрее матцх балл фор тхесе Раyо Валлецано фанс?! 🔥 (Виа Реддит/јацамацхо) #фоотбаллфуннy #реалмадрид #халамадрид ♬ оригинал соунд - ЦБС Спортс Голазо

На друштвеним мрежама се одмах појавио снимак овог шута који је убрзо постао виралан, а сада је испливао снимак и из угла младића које је изненадила лопта која им је завршила у стану. 

Подсетимо, Валверде је летос доживео једну непријатну ситуацију када је у пљачки изгубио око 10.000 евра. Он је опљачкан у шпанском летовалишту Ибица, где је боравио на одмору са девојком Мином Бонино. Његова девојка јавно је окривила кувара за овај инцидент.

Овим киксом против аутсајдера, Реал је омогућио Барселони да се осами на првом месту са пет бодова више од "краљевског" клуба који је другопласирана екипа, док је Рајо Ваљекано тренутно девети на табели.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".