Real Madrid je tokom proteklog vikenda neočekivano izgubio od Rajo Valjakana (3:2), a utakmicu je, pored iznenađujućeg ishoda, obeležio i potez fudbalera "kraljevskog" kluba Federika Valverdea. 

Urugvajski internacionalac se u završnici utakmice pošteno izblamirao jer je umalo uspeo da razbije prozor na obližnjoj zgradi koja gleda na teren. Tako je lopta umesto da završi u golu protivnika, neočekivano završila na terasi jednog stana u pomenutoj zgradi. 

Valverde je šutirao sa vrha kaznenog prostora, prebacio je gol i zid stadiona te je pogodio balkon susedne zgrade na kojoj je bilo ljudi koji su pratili ovaj meč. Oni su potpuno neočekivano dobili lep suvenir sa ovog meča.

@cbssportsgolazo Free season tickets AND a free match ball for these Rayo Vallecano fans?! 🔥 (Via Reddit/jacamacho) #footballfunny #realmadrid #halamadrid ♬ original sound - CBS Sports Golazo

Na društvenim mrežama se odmah pojavio snimak ovog šuta koji je ubrzo postao viralan, a sada je isplivao snimak i iz ugla mladića koje je iznenadila lopta koja im je završila u stanu. 

@cbssportsgolazo How much are you selling that ball for? 👀 (Via @Relevo) #realmadrid #halamadrid #footballfunny ♬ original sound - CBS Sports Golazo

Podsetimo, Valverde je letos doživeo jednu neprijatnu situaciju kada je u pljački izgubio oko 10.000 evra. On je opljačkan u španskom letovalištu Ibica, gde je boravio na odmoru sa devojkom Minom Bonino. NJegova devojka javno je okrivila kuvara za ovaj incident.

Ovim kiksom protiv autsajdera, Real je omogućio Barseloni da se osami na prvom mestu sa pet bodova više od "kraljevskog" kluba koji je drugoplasirana ekipa, dok je Rajo Valjekano trenutno deveti na tabeli.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".