Барбара Бобак постала је позната јавности због везе са фолерком Дарком Лазићем, са којим је недавно раскинула.

- Да нисам била са Дарком, не бих данас седела у овој емисији, можда бих дошла за три године. Помогла је мени та прича. У вези с њим сам била јер ми се тај човек допао, а каква је веза била, то је сада друга ствар - почиње Бобакова за Ало, и додаје:

Фото: АТА имагес

 

 

- Нећу да глумим лажни морал, али добро је што сам преко њега ушла у медије, е сада, како сам ја то платила, то је опет само моја ствар. Била сам заљубљена и волела сам га, али не желим да се намеће да сам са Дарком била из користи.

Барбара ипак признаје да је због везе са Лазићем изгубила пријатеље и да је после раскида морала да потражи стручну помоћ да би се довела у ред.

Фото: Инстаграм принтскрин/barbara.bobak

 

 

- Због везе са Дарком продали су ме многи људи, али хвала им што сам схватила какви су. Та веза је била дисфункционална и нисмо опстали јер за однос није важна само заљубљеност. Сметало ми је највише његово понашање према мени. На то се не бих враћала јер сам све то решила са стручним људима. Ишла сам на психотерапију и идем и даље. Да ме све то не би појело, посећујем терапеута с којим разговарам о свему што ми се дешава. Јавни живот није лак, изашла сам из зоне комфора, али ја се не жалим, а на терапије идем да не бих изгубила себе - објашњава Барбара.

 

Млада певачица је на духовит начин објаснила како и зашто је почела да се бави певањем.

Фото: АТА имагес

 

 

- Студирала сам програмирање, али ме то нимало није интересовало. Учила сам са колегама и рекла им у једном тренутку да ја с њима крадем богу дане и да учим оно што ме не занима, па да би ми боље било да одем на неку свадбу, стрпам у џеп 300 евра и једем прасетину. Буквално сам тако почела да певам. На првој тезги сам била друга певачица и мислим да сам зарадила 50 евра, а било је и прасетине - рекла је кроз смех Барбара.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".