Певачица Ана Николић поново се нашла у жижи јавности након што је на свом Инстаграм профилу открила да жели да обелодани сва "злодела" које је "велики отац", алудирајући на бившег супруга Стефана Ђурића Расту, урадио њиховој ћерки Тари и њој. 

Међутим, ово није први скандал чији је Николићева актер, с обзиром на то да су јој се раније дешавале и много горе ситуације, а неретко је имале проблем са полицијом и била привођена због вожње у алкохолисаном стању. 

Фото: Алекса Станковић

 

Певачица је први пут ухапшена због вожње у пијаном стању 2006. Она се заједно са мајком, у глуво доба ноћи, враћала из клуба.

- Полиција ме је те вечери два пута заустављала и када су ме зауставили трећи пут мислила сам да је у питању скривена камера. Није била шала у питању, а полицијска контрола нас је стигла. Рекли су да морају да поднесу пријаву зато што сам бежала - испричала је Ана за домаће медије.

У новембру 2010. она је приведена у полицијску станицу на трежњење. У себи је имала преко два промила алкохола.

Фото: АТА имагес

 

Приликом полицијске контроле Николићева је вређала полицајце. Она је била на сувозачевом месту, а њен брат Марко је управљао возилом. Када их је полција зауставила певачица је почела да се расправља са њима. Касније је рекла:

- Били смо на снимању спота и посла тога смо желели да прославимо успех. Било нас је двадесетак и сви смо мало попили. Мој брат Марко је возио ауто, а ја сам била на сувозачевом месту. Марко је почео да се свађа са њима, а ја сам само желела да заштитим брата. Приведена сам због напада на полицајце, а Марко због напада и вожње у пијаном стању. Ма није се десило ништа страшно сви смо ми живи људи - испричала је тада Ана за "Блиц".

Ана и њен брат Марко су изузетно везани, он ради и као њен менаџер, а певачица је у једном тренутку рекла да уме добро да се посвађа са њим, па чак и потуче.

- Свађамо се ненормално, да не кажем да се тучемо понекад - рекла је тада Ана.

Фото: АТА имагес

 

Она је позната по томе и да се неколико пута потукла са девојкама због својих момака.

Њени љубавни избори нису увек били најбољи. Док још није била позната имала је проблем са бившим дечком.

- Истина је да сам имала озбиљних проблема. Преживела сам његову посесивност, љубомору, физичке насртаје и психичку тортуру за коју сматрам да није део здраве љубави и спада у злостављање - испричала је у једном интервјуу.

Николићева је са репером Стефаном Ђурићем Растом у турбулентном браку била три године, а својевремено је у јавности испливао снимак у коем Ана признаје да је, сада већ бившем мужу, гребала кључевима по аутомобилу. 

Фото: АТА имагес

 

- Ја сам ту ноћ била озбиљно у флаши. У папучама сам дошла испред зграде, пиџама се подразумева. Онда сам кључевима писала по новом мерцедесу од 100.000 евра. Написала сам "Ја сам пи**о Ана". Штета је била 5.000 евра. Потписала сам се на целом аутомобилу. Предња, задња врата, све сам исписала - рекла је Ана.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Ана Николић - ретроспектива каријере

(Република)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".