Илда Шаулић већ дуго је у браку са Бојаном Вучковићем са којим има и ћерку, а њихов брак важи за један од најскладнијих на јавној сцени.

Ипак, Илда је пре Бојана имала везу са мушкарцем који је наводно преко 30 година био старији од ње, што их није спречило да десет година буду заједно и уживају у великој љубави, ипак њени родитељи су били против те везе.

Фото: АТА имагес

 

 

- Мени његове године никада нису сметале, напротив. Да би веза добро функционисала, мушкарац мора да буде старији од партнерке, јер је зрелији и зна шта жели од живота - говорила је Илда, која је бившег партнера упознала преко заједничких пријатеља.

Он је наводно био успешан бизнисмен и освојио ју је свим квалитетима које је она некада тражила у мушкарцу.

- Била сам млада, имала сам 20 година. Будући да сам увек ценила карактерне мушкарце, бивши партнер ми је јаком личношћу одмах привукао пажњу. Могло би се рећи да је то била љубав на први поглед, која је с временом добијала на интензитету. Иако су многи, као и ја, веровали да ће бити крунисана браком, нажалост, дошло је до разлаза. Сада идем даље. Најбитније је да сам са бившим партнером остала у добрим односима и да ћу у њему кад год затреба имати заштитника - говорила је певачица, а као разлог раскида те везе рекла је да се уморила од чекања.

Фото: АТА имагес

 

 

- Неке ствари се нису десиле у право време. Када је наша љубав била на врхунцу и када сам ја највише желела брак, породицу, децу, мој партнер није био спреман за то. Затим сам упловила у свет музике и била заокупљена каријером. Убрзо после тога он је пожелео све што сам ја раније желела, али мој живот је у том тренутку имао други смисао - рекла је Илда и закључила:

- Уколико дугогодишњу везу, у тренутку када осетите потребу за тим не крунишете браком, обично доживи крах.

(Република.рс)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".