Амар Гиле већ има шестогодишњег сина Дариса из првог брака, а доласку још једног наследника након једногодишње везе са Мирелом веома се радује.

- Осећај је неописив као и код првог детета. Ја сам најсрећнији човек на овоземљаској кугли! - поручио је Гиле и открио како је његов син реаговао када је чуо да ће ускоро добити брата или сестру.

- Био сам мало скептичан, плашио сам се како ће он да реагује, да ли ће да се буни, да ли ће то дете да воли, али када је чуо, Дарис је изјавио да би волео да добије брата - рекао је Гиле и открио пол бебе.

Фото: АТА имагес

 

- Искрен да будем прижељкивао сам женско дете јер већ имам сина, али је мушко. Дарис је рекао да ако буде мушко да ће га бранити у школи, тако да је срећом мушко и мислим да и он једва чека да дође на свет - истакао је поносно певач који је већ смислио име за наследника.

- Нешто смо причали, имамо пар имена у оптицају. Мени се свидело Аријан, али видећемо још. Најмање се ја питам (смех) - признао је он.

Иако је планирао да наредне године озваничи везу са Мирелом, због принове, до свадбе ће доћи много раније, а за Гранд је открио и како ће изгледати весеље.

Фото: Инстаграм принтскрин/ amargileofficial

 

- Софра ће да свира, без њега нећу да се женим. Волео бих да ми пева Саша Матић! Мислим да ће свадба иначе бити у фебруару… Још не знам, нисам сигуран да ли ће бити велико славље. Мада мислим да ће бити мањи круг људи, око педесетак - открио је Амар.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Из мог бутика - Џеј Рамадановски

(Grandonline)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".