Луна (Ђогани) Миљковић увелико припрема терен за долазак још једног детета у њихов дом. Како је и сама често истицала у првој трудноћи са ћеркицом Миом, била је неспремна за све што је дошло са другим стањем, међутим, сада је решила да све организује унапред.

 

Фото: АТА имагес

 

 

Како сазнају медији, трудноћу ће водити на приватној клиници, код лекара који је и током прве био задужен да све протекне у најбољем реду, док ће се породити у Гинеколошко-акушерској клиници Народни фронт.

- Луна је презадовољна третманом који је имала у првој трудноћи, па је управо због тога одлучила да не мења гинеколога. Иако на приватној клиници прегледи нису ни најмање јефтини, њу то не тангира претерано, јер жели само најбоље за своју бебу. У првој трудноћи потрошила је 3.000 евра за прегледе, анализе крви, брисеве и ултразвучне прегледе, па ће тако бити и овога пута - каже извор који открива где ће се Миљковићева породити.

Фото: Принтскрин/Инстагам/luna.djogani

 

 

- Иако трудноћу води на приватној клиници, она ће се породити у државној болници. Има велико поверење у лекаре који тамо раде, а већ је унапред и изразила жељу да након порођаја буде у једнокреветном апартману - каже извор и додаје да Марко брине о супрузи и више него када је први пут затруднела. 

- Луна је овога пута доста опуштенија, због чега не пази довољно. Вуче кесе из продавнице, сатима носи ћеркицу, сређује кућу и излаже се напорима. То изузетно смета Марку који је опомиње и спречава да се излаже ризику. И даље није прошло четири месеца када плод ојача, па је тренутно фокус на томе да Луна одржи трудноћу и да све прође како треба - закључује извор за Ало!.

Фото: АТА имагес

 

 

Ђоганијева је пре неколико дана, гостујући у емисији "Амиџи шоу", открила да ће се породити у јуну и то можда баш на исти датум када је родила ћерку.

- Бог је одлучио да останем у другом стању, нисам планирала, десило се. Термин је у јуну, а тада сам родила и Мију. Ето, као да сам планирала, а заиста нисам. Имам осећај да ћу родити дечака. Ћеркица је више везана за оца и личи на њега, ја бих волела да сада буде дечак и да буде мамин син - рекла је она.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Катарина Грујић и Марко Гобељић - свадба

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".