Задругари су добили задатак да изаберу најдволичнију особу у ријалитију. 

Након што је овонедељни вођа Александар Сауер дао реч Марији Кулић, она се жестоко посвађала са Зорицом Марковић за Црним столом.

- Добар дан, гледаоцима. Ја ћу да се водим, а то треба и сви, из личног примера. Имали сте два месеца да видите ко је дволичан. Ја ћу тиме да се водим. Оно што сам гледала до сада, најдволичније особе су Зорица и Марина - кренула је Марија.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- П*ши к*рац. Толико си лажна и дволична. Све сам прошла као мајка са тобом, а ти си п*чкетина смрдљива. П*ши к*рац Бебици, ј*бала би се са њим. Ви нисте Свето писмо, овде све лажете, све једете г*вна! - узвратила је одмах Зорица.

- Одлично, госпођо Зорице. Ако Зорица воли Миљану, не може да подржи Ивана Маринковића, јер је Кристијану причала како ју је малтретирао на "Фарми", а после се слизала са Иваном кад је Кристијан отишао. Ако воли Миљану, не може да подржава Миљанину везу са Золом. Намерно је вређала Ненада, мој пријатељ не може да буде, ако не подржи оно што ја као мајка мислим да је најбоље за моје дете - наставила је Кулићка.

- П*ши к*рац Бебици и немој да лажеш ово дете да је човек за њу, Бебица је човек за тебе. Ти си мајка монструм, свиђа ти се Бебица. Смраду један нишки, пачавро! Смраду један, не обраћај ми се, ј*баћу те док си овде - надовезала се певачица.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- А Марина је подучавала Ивана Маринковића да има право на дете и подучавала га како да узме дете, а Миљани причала другу причу - наставила је Марија.

- Ја Ивана Маринковића не подржавам, зато ме и напада. Али тачно је да сам то рекла, било је речи око старатељства, а ја сам рекла да би Миљана морала да да потпис - одговорила је Марина.

- Изабрала сам Марину, јер ми је дете најслабија тачка - додала је Кулић.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".