Међутим, оно што је корисницима друштвених мрежа посебно привукло пажњу је то што је Белкиса постављала ове објаве на Инстаграм неспосредно након интервјуа који је дала друга Зукорлићева супруга Елма Елфић, са којом се покојни муфтија годинама појављивао у јавности.

- Нисам те ја бирала. Ми смо били суђени и пре него што смо се родили и нисам ја вео низ косу пустула, то био си ТИ. И била сам записана на твојој страници књиге и био си записан на мојој и нисам те дала када су те чупали из моје душе и ниси ме дао када су ти чупали мене из тебе,а срце воли где год да се сакрије - написала је у објави на Инстаграму лепа Белкиса.

Фото: Инстаграм/принтскрин/belkisacrnovrsanin

 

 

Затим је поставила фотографију мушкараца и жене који се држе за руке, иако им се лица не виде.

Фото: Инстаграм/принтскрин/belkisacrnovrsanin

 

 

- И када су наши доласци и твој одлазак, и када је ватра и када је лед у прсима, позиваћу се на љубав... И када ми суде и када ме поричу, увек се позивам на љубав стазом коју смо прошли, остављајући траг душа непролазане жалости за нама.

Да подсетимо, Елма Елфић Зукорлић, наводно друга супруга покојног муфтије Муамера Зукорића, који је изненада преминуо пре годину дана уочи предавања на Интернационалном универзитету, у емотивној исповести јуче је признала да се све теже суочава са тим губитком и нападима на њу. На питање о трећој муфтијиној жени и интрига које су испливале у јавност већ након Зукорлићеве смрти, Елма је одговорила:

Фото: Инстаграм/принтскрин/belkisacrnovrsanin

 

 

- Мислим да би било неумесно да ја говорим именом и презименом о било којој особи, посебно јер се пред неким од њих налази будућност, а у тој будућности и материнство. Саосећам с њима јер је им је приватни живот изложен јавности. Наравно, уколико некоме не смета да свој живот излаже јавности, ја на то нећу имати никакве коментаре. Себе ни тада, а ни сада нисам видела у том филму или серији, ма чијег формата била. Мој филм је био живот с муфтијом, врло интензиван и плодотворан и на приватном и друштвено-политичком плану. Иза свега тога стоје резултат, како заједнички, тако и појединачни, и то су факти - казала је Елма за медије.

Туга из поршеа

Иначе, Беликса се огласила на друштвеним мрежама и дан пред прву годишњице смрти лидера Странке правда и помирења и то да се похвали луксузном лимузином.

- Да не боли сви би били хероји - цитирала је лепа Белкиса покојног муфтију на фотографији на којима се види како вози скупоцени "порше панамера" вредан око 150.000 евра.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".