- Јако ми је жао што ћу на овај начин да споменем Оливера. Истина је, нажалост, у процесу је оставински поступак који сам ја покренула. Остао је само стан који смо Оливер и ја стекли. Његови синови су обезбеђени и материјално и стамбено, а сад хоће овај стан који смо Оливер и ја стекли. Ја сам понудила компромисно решење, ми ћемо да се одрекнемо свега у корист других наследника, а да нама остане овај стан, али они то не желе. Они знају да сам ја са Оливером купила тај стан од наших средстава, и да је тај стан планиран за Богдана, за све постоји доказ - рекла је Поповић за ТВ Прва.

Уколико се наследници не сложе око ове некретнине, удовица Оливера Ивановића и њихов син би могли да заврше на улици.

- Богдан има само мајку на овом свету. Није моја воља да тај стан буде Богданов, него Оливерова воља. Борићу се свим средствима, нећу дозволити да тај стан било ко узме - додала је она.

Фото: Принтскрин Инстаграм/милена_богдан

 

- Он је толико зрео иако има тако мало година. Он још увек не може да се бори на начин на који се ја борим. Напуниће он 18 година једног дана, и поставиће својој породици питања на које они неће имати одговор. За ових пет година нису звали ни да честитају рођендан - кроз сузе је признала удовица Оливера Ивановића.

Милена Поповић истиче да проблем представља то што се имовина на северу Косова не води у нашем катастру, те је тешко ући у траг власништва.

- Додатно отежава ствари и то што је за оставински поступак надлежан суд у Лесковцу који не добија документацију за имовину са Косова - истиче њен адвокат Срђан Поповић.

Додају да је Оливер за живота решио стамбено питање тројици старијих синова. Наиме, двојици је наводно дао новац за куповину стана, док је трећем поклонио своју некретнину.

Извор близак породици наводи да је Оливер Ивановић, када је одлучио да четврти пут постане отац у 57. години живота, купио стан на Бановом брду и да од првог дана на вратима стана стоје два презимена - Ивановић и Поповић.

БОНУС ВИДЕО: ТРИ ГОДИНЕ ОД УБИСТВА ОЛИВЕРА ИВАНОВИЋА: Одржан помен у Храму Светог Саве

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".