Према писању "Курира", реч је о Кристијановом цимеру из затвора, са којим је имао сукобе и док су били иза решетака. Ђурко Ухеља Кеш, којег је Голубовић претукао док су били у затвору, наставио је сукоб са бившим задругаром и по изласку с робије. Он тврди да је Кристијан први причао лажи о њему и због тога им је јавно запретио да ће их лишити живота.

- Кристијан и његова жена изјавили су да сам им претио смрћу и јесам, али сам се извинио због тога. Они су причали о мени свашта, да сам силовао рођену сестру, да сам силовао мачке и многе друге глупости. Прљају моје и презиме. Тог човека знам цео живот. Нажалост, од малена сам био у том свету, од 12. године сам радио за једног јаког човека. О Кристијану знам праву причу, и ко је и шта је. Нисам хтео да износим ништа преко друштвених мрежа - прича он.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/ Republika

 

Ухеља је навео да га је Голубовић чекао како би се обрачунали, али да је он избегао сукоб и позвао га на "фер плеј".

- Пре три вечери чекао ме је на Звездари, тражио ме је, наводно сам, али није био сам. Јавили су ми другови, нисам хтео да одем јер бисмо опет сви живи заглавили затвор. Ко зна колико би то далеко отишло, боље овако. На лајву сам му писао да изађемо да се побијемо један на један, мушки, као што је то било некада. Међутим, он је мене и све моје другаре мутирао и направио се луд. Изјавио је да неће да се извињава за то што је изнео клевете. Зна се зашто сам био у затвору, нисам ни манијак, ни силоватељ, баш супротно, такве сам ломио у затвору. Пао сам као клинац за разбојништво са смтних исходном, случајно сам упуцао човека, касније за још нешто, али нема везе с везом то што он прича.

Фото: ТикТок принтскрин

 

На питање шта би поручио Кристијану, он је одговорио:

- Кристијан ми се није јављао јер не сме, храбар је само преко мрежа. Ми ћемо кад тад да се сретнемо. Када би га срео извинио би се за те претње, и опет бих га позвао један на један.

Подсетимо, Кристина Спалевић огласила се након што је прећено смрћу њој и њеном изабранику Кристијану Голубовићу. Она је објавила снимак на ком јој извесни мушкарац јавно прети у лајву на Инстаграму.

- С обзиром на то да у нашој земљи постоји закон и да поред себе имам човека поред ког се увек осећам сигурно, нисам много издраматизовала ову ситуацију. Али и под овим условима, и да ми је и најбезопасније биће на свету рекло овако нешто за дете, итекако бих бурно реаговала, јер је то морбидно и тужно за свако нормално људско биће. Међутим, у овом случају немамо посла са обичном будалом, већ са особом која је силовала сестру, убила човека за 1.700 динара и у затвору силовала мачку, ово постаје језивије 1.000 пута.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".