- Jako mi je žao što ću na ovaj način da spomenem Olivera. Istina je, nažalost, u procesu je ostavinski postupak koji sam ja pokrenula. Ostao je samo stan koji smo Oliver i ja stekli. NJegovi sinovi su obezbeđeni i materijalno i stambeno, a sad hoće ovaj stan koji smo Oliver i ja stekli. Ja sam ponudila kompromisno rešenje, mi ćemo da se odreknemo svega u korist drugih naslednika, a da nama ostane ovaj stan, ali oni to ne žele. Oni znaju da sam ja sa Oliverom kupila taj stan od naših sredstava, i da je taj stan planiran za Bogdana, za sve postoji dokaz - rekla je Popović za TV Prva.

Ukoliko se naslednici ne slože oko ove nekretnine, udovica Olivera Ivanovića i njihov sin bi mogli da završe na ulici.

- Bogdan ima samo majku na ovom svetu. Nije moja volja da taj stan bude Bogdanov, nego Oliverova volja. Boriću se svim sredstvima, neću dozvoliti da taj stan bilo ko uzme - dodala je ona.

Foto: Printskrin Instagram/milena_bogdan

 

- On je toliko zreo iako ima tako malo godina. On još uvek ne može da se bori na način na koji se ja borim. Napuniće on 18 godina jednog dana, i postaviće svojoj porodici pitanja na koje oni neće imati odgovor. Za ovih pet godina nisu zvali ni da čestitaju rođendan - kroz suze je priznala udovica Olivera Ivanovića.

Milena Popović ističe da problem predstavlja to što se imovina na severu Kosova ne vodi u našem katastru, te je teško ući u trag vlasništva.

- Dodatno otežava stvari i to što je za ostavinski postupak nadležan sud u Leskovcu koji ne dobija dokumentaciju za imovinu sa Kosova - ističe njen advokat Srđan Popović.

Dodaju da je Oliver za života rešio stambeno pitanje trojici starijih sinova. Naime, dvojici je navodno dao novac za kupovinu stana, dok je trećem poklonio svoju nekretninu.

Izvor blizak porodici navodi da je Oliver Ivanović, kada je odlučio da četvrti put postane otac u 57. godini života, kupio stan na Banovom brdu i da od prvog dana na vratima stana stoje dva prezimena - Ivanović i Popović.

BONUS VIDEO: TRI GODINE OD UBISTVA OLIVERA IVANOVIĆA: Održan pomen u Hramu Svetog Save

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".