Даница је објаснила како изгледа прва сарадња са сином који је успешан редитељ. Истакла је да је ова сарадња тежа и компликованија: 

-Сада је он мој редитељ, а ја сам његова глумица. Ми смо сарадници. Посебан је изазов радити са њм јер је веома захтеван, строг и прецизан, а ја хоћу да одговорим на сваки његов захтев. Радила сам са Дејаном Мијачем, Егоном Савином и са бројним словенским редитељима, ал ово је нешто сасвим друго. Ово је много теже и много компликованије. И Милош лакше викне на мене него на било ког другог колегу. Ја ништа не кажем, али дођем кући и исплачем се. После неког времена он се јави и пита ме да ли сам се смирила- искрена је глумица.

Фото: В. Данилов

 

-Однос измеђун Милоша и мене је веома комплексан, али добила сам врло захтевну улогу која подразумева посебну физичку транформацију о којој још увек не бих да говорим. Биће то свакако велико изненађење за гледаоце- изјавила је Даница и додала да јој физичка активност прија:

-Мој дан је незамислив без вежбања. Између пола сата и четрдесет минута радим вежбе за руке, ноге, за све кости и зглобове. Највише пилатес и јогу, најчешће на поду и са тегићима у рукама, зависи шта ми се тог дана учини најпотребнијим- објаснила је за "Глориу".

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из албума глумице Тање Бошковић

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".