Водолија

Иако је Водолија интелектуални знак, многи га сматрају немарним. То је углавном зато што реагују чистим инстинктом, и то често без обзира на осећања оних око себе. Водолија је оптимиста и извући ће најбоље из сваке ситуације, али то често чини по цену туђих осећања.

Јарац

Јарци су готово део утопијског света који се темељи на оптимизму. Њихов идеализам је заразан, међутим, они често делују на сваки порив без размишљања о последицама, што их чини немарним по природи.

Фото: Профимедиа

 

Стрелац

Најоптимистичнији знак, Стрелац, увек гледа на чашу воде као напола пуну уместо полупразну. Његов вечни оптимизам понекад га одвлачи у неколико смерова истовремено. То значи да су склони да посвећују ​​мало пажње задатку који је при руци.

Риба

Баш као и Рак, Рибе су изразито емотивне и сентименталне. Међутим, једини разлог зашто не откривају своја осећања толико колико то чине Ракови јесте то што су Рибе изузетно оптимистичне. Верују да ће бити боље сутра. Али њихова потрага за бољом ситуацијом понекад их чини немарним особама у свакодневном животу.

БОНУС ВИДЕО: Тајна витке линије Секе Алексић

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".