Vodolija

Iako je Vodolija intelektualni znak, mnogi ga smatraju nemarnim. To je uglavnom zato što reaguju čistim instinktom, i to često bez obzira na osećanja onih oko sebe. Vodolija je optimista i izvući će najbolje iz svake situacije, ali to često čini po cenu tuđih osećanja.

Jarac

Jarci su gotovo deo utopijskog sveta koji se temelji na optimizmu. NJihov idealizam je zarazan, međutim, oni često deluju na svaki poriv bez razmišljanja o posledicama, što ih čini nemarnim po prirodi.

Foto: Profimedia

 

Strelac

Najoptimističniji znak, Strelac, uvek gleda na čašu vode kao napola punu umesto polupraznu. NJegov večni optimizam ponekad ga odvlači u nekoliko smerova istovremeno. To znači da su skloni da posvećuju ​​malo pažnje zadatku koji je pri ruci.

Riba

Baš kao i Rak, Ribe su izrazito emotivne i sentimentalne. Međutim, jedini razlog zašto ne otkrivaju svoja osećanja toliko koliko to čine Rakovi jeste to što su Ribe izuzetno optimistične. Veruju da će biti bolje sutra. Ali njihova potraga za boljom situacijom ponekad ih čini nemarnim osobama u svakodnevnom životu.

BONUS VIDEO: Tajna vitke linije Seke Aleksić

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".