Често ћете чути да мислима можете да привућете све што желите. Верује се да мислима можемо привући ствари на којима нам је фокус, јер им тако дајемо енергију.

Фото: Профимедиа

 

Време пуног Месеца идеално је за одређене ритуале уз које можемо манифестовати наше жеље. Овог месеца, односно 8. новембра очекује нас још моћнији пун Месец - поклопиће се са помрачењем Месеца, а астролози тврде да је овај период увек обојен драматичним променама и изненађењима.

Фото: Профимедиа

 

Разлог због којег ће Месец сутра имати велики утицај на људе јесте тај што је најближи Земљи, док свој најјачи утицај остварује док је у фази, односно кад је млад или пун. Пун Месец представља астролошку опозицију Сунца и Месеца односно период када Месец прима највише светлости од Сунца. Тада можете видети Месец како блиста на ноћном небу у пуном сјају.

Уколико имате проблема са здрављем или вишком килограма добро је да један дан уочи пуног Месеца постите 24 сата, тада је могуће избити и до 3 килограма, а организам се детоксикује.

* Ефекат поста је много јачи уколико се пост спроведе дан уочи младог Месеца.

Уколико сте закаснили није касно ни да то урадите након ноћи пуног Месеца, јер је његова енергија једанко јака и наредног дана.

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".