Постојали или не, проблеми у браку Маје Николић честа су тема медија. Иако је водитељка отворена у изношењу интимних детаља и врло често, транспарентно говори о односу са супругом Александром Николићем и децом Дарком, Теом и Тијом, савршенство које је сваки пут у интервјуима она описивала и представљала, многима просто није било реална слика. Из сопственог брачног искуства појединци су умели водитељки да спочитају да претерује и да је немогуће да јој је у браку баш све тако идеално.

Упркос критикама и тврдњама да измишља Маја је подигнуте главе, са широким осмехом на лицу наставила да живи своју бајку, успешно притом балансирајући на неколико фронтова. Улоге запослена жена, супруга и мајка једнако је добро обављала, једном речју била је себи и другима савршена све до једног момента. Све што су мало пре поменути критичари тврдили Маји се, нажалост, сручило на главу. Брзо и готово неприметно од супер жене постала је фрустрирана жена која не може све да постигне и врло често мора да балансира између породице и посла. Препознавање овог момента водитељка је поделила са својим пратиоцима врло отворено признајући да ни њој не цветају руже.

 

Фото: Принтскрин/Инстаграм/majanikolicmaja

 

- Најпре сам мислила да сам супержена и да је баш удесно како ми све полази за руком. Све је функционисало, можда због мојих младих година, можда зато што су деца била баш мала. У једном тренутку почела сам да осећам да не стижем баш све и то ме је фрустрирало. Ни у чему нисам била савршена. На послу је било оних који су остајали дуже од мене, а мене је све вукло кући. А код куће сам осећала да пропуштам много тога због посла. Данас, спремно признајем себи да је баланс немогућа мисија. Никада није све потаман, али је важно да ја себи будем потаман и будем нежна према себи. Знам да је океј и када није све савршено и да моја деца осећају да их бескрајно волим чак и када тата иде на родитељске састанке -  изјавила је Маја.

БОНУС ВИДЕО

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".