Певачица Маја Николић у свом стилу одлучила је да одговори Гоци Тржан на њен коментар да "сјаше са ње" и да више неће да је коментарише.

- Гоца Тржан апсолутно лаже када каже да ме није нигде поменула. Када је рекла Сандри Решић у "Амиџију" да ће навући себи беду на врат ако ми буде одговорила, имам да јој поручим да је она људска беда! Све знам о њеним почецима и њеној "каријери". Толико прљавог веша знам о Гоци Тржан, да ако ме буде још једном поменула у било којој емисији да нисам присутна и да не могу да се одбраним, него да јој одговарам по порталима, ја ћу испричати све о њој... На пример, о позадини концерта за једну особу. Све људе који су учествовали у томе лично познајем, па и њеног тадашњег дечка, као и њеног менаџера Сашу Обрадовића, код њега сам и летовала ове године... - започела је Маја.

Фото: В. Данилов

 

- Одлична сам и са њеним бившим мужем Иваном, који је сада у "Задрузи", а који ми је испричао све о томе како ју је нахватао на гомили и шта је радила и због чега се развео од ње. Пошто је она популарнија од њега, људи нису хтели да напишу истину, јер више готиве њу од њега. Све прљавштине које знам о њој, неће стати ни на 10 страна. Притом, нек чува тог свог јадног мужа Рашу, јер када буде сазрео за пар година, а такви мушкарци као он сазревају са 40, он ће схватити ко је она.

Фото: АТА имагес

 

Она је у одговору на моју изјаву о њој, рекла да свако ко говори, говори о себи. Е, па драга Гоцо, како си рекла да "сјашем са тебе", е, то је право лице Гоце Тржан. Она значи воли да се јаше и има такав ниво и такав речник. То је њено кућно васпитање, јер не може да говори достојанствено, лаже народ да ме никад није помињала у емисијима. Гоца мени иза леђа сплеткари, она ни јавно не може да сакрије своју мржњу према мени и мојој каријери и чека сваки тренутак да каже нешто ружно и погрдно о мени. Сви ми говоре шта прича о мени по кулоарима, а у јавности се представља као морална. Она је људска беда, јер ме пљује 20 година по шминкерницама и код стилиста, а они ми све преносе - жестока је била Маја.

Фото: АТА имагес

 

На крају, певачица се осврнула и на Гоцин ријалити.

- Њен пропали покушај ријалитија је јефтино смеће. То је глупа шпанска серија, која није успела да направи никакав рејтинг од смешног пијачног ријалитија. Тај ниво ријалитија говори о њеној каријери, јер она хитове после "Тап 011" нема. Њена каријера је смеће, као и тај ријалити који је снимила. Њене гласовне могућности су за 3 плус, то је смешно. Има октаву и по распон гласа. Боље да ћути и да настави да снима кућне ријалитије на веш-машини. Ко још схвата озбиљно Гоцу Тржан? - запитала се на крају огорчена Николићева.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Гоца Тржан - ретроспектива каријере

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".