Postojali ili ne, problemi u braku Maje Nikolić česta su tema medija. Iako je voditeljka otvorena u iznošenju intimnih detalja i vrlo često, transparentno govori o odnosu sa suprugom Aleksandrom Nikolićem i decom Darkom, Teom i Tijom, savršenstvo koje je svaki put u intervjuima ona opisivala i predstavljala, mnogima prosto nije bilo realna slika. Iz sopstvenog bračnog iskustva pojedinci su umeli voditeljki da spočitaju da preteruje i da je nemoguće da joj je u braku baš sve tako idealno.

Uprkos kritikama i tvrdnjama da izmišlja Maja je podignute glave, sa širokim osmehom na licu nastavila da živi svoju bajku, uspešno pritom balansirajući na nekoliko frontova. Uloge zaposlena žena, supruga i majka jednako je dobro obavljala, jednom rečju bila je sebi i drugima savršena sve do jednog momenta. Sve što su malo pre pomenuti kritičari tvrdili Maji se, nažalost, sručilo na glavu. Brzo i gotovo neprimetno od super žene postala je frustrirana žena koja ne može sve da postigne i vrlo često mora da balansira između porodice i posla. Prepoznavanje ovog momenta voditeljka je podelila sa svojim pratiocima vrlo otvoreno priznajući da ni njoj ne cvetaju ruže.

 

Foto: Printskrin/Instagram/majanikolicmaja

 

- Najpre sam mislila da sam superžena i da je baš udesno kako mi sve polazi za rukom. Sve je funkcionisalo, možda zbog mojih mladih godina, možda zato što su deca bila baš mala. U jednom trenutku počela sam da osećam da ne stižem baš sve i to me je frustriralo. Ni u čemu nisam bila savršena. Na poslu je bilo onih koji su ostajali duže od mene, a mene je sve vuklo kući. A kod kuće sam osećala da propuštam mnogo toga zbog posla. Danas, spremno priznajem sebi da je balans nemoguća misija. Nikada nije sve potaman, ali je važno da ja sebi budem potaman i budem nežna prema sebi. Znam da je okej i kada nije sve savršeno i da moja deca osećaju da ih beskrajno volim čak i kada tata ide na roditeljske sastanke -  izjavila je Maja.

BONUS VIDEO

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".