Милицу Павловић обожавају на сцени, а и на друштвеним мрежама - на Инстаграму је прати 875 хиљада обожавалаца а на Фејсбуку више од 400 хиљада. Међутим, згодна певачица каже да још нема дечка.

 

 

После бивше кошаркашице Милице Дабовић која је отворила налог на друштвеној мрежи "ОнлyФанс", и њена фолк имењакиња најављује да би могла да уради то исто.

 

 

- Све је за људе, па и ОнлyФанс. Можда и ја некад направим профил на тој мрежи. Никад се не зна - каже Милица за "Блиц" и признаје да, упркос врелим сликама и великој популарности, нема дечка. Ипак, има симпатију и не жели да открива ко је у питању. Занимљиво је да јој мушкарци не прилазе баш директно, већ покушавају да је упознају преко познаника и пријатеља. 

 

 

- То ми се допада јер онда знам да је то проверено и да је тај момак добар - објашњава певачица. Због интересовања које буди у мушким срцима, нада се да ће наћи мушкарца и без профила на "ОнлyФансу".

 

 

- Очигледно не може све или никако да наиђе прави. Неке варнице постоје, неке лепе причице и отворена сам за исте али… Кад буде неки прави, слатки, мали, онда ћу га представити јавности - рекла је Милица за портал "24седам".

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Емина Јаховић у различитим издањима

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".