Milicu Pavlović obožavaju na sceni, a i na društvenim mrežama - na Instagramu je prati 875 hiljada obožavalaca a na Fejsbuku više od 400 hiljada. Međutim, zgodna pevačica kaže da još nema dečka.

 

 

Posle bivše košarkašice Milice Dabović koja je otvorila nalog na društvenoj mreži "OnlyFans", i njena folk imenjakinja najavljuje da bi mogla da uradi to isto.

 

 

- Sve je za ljude, pa i OnlyFans. Možda i ja nekad napravim profil na toj mreži. Nikad se ne zna - kaže Milica za "Blic" i priznaje da, uprkos vrelim slikama i velikoj popularnosti, nema dečka. Ipak, ima simpatiju i ne želi da otkriva ko je u pitanju. Zanimljivo je da joj muškarci ne prilaze baš direktno, već pokušavaju da je upoznaju preko poznanika i prijatelja. 

 

 

- To mi se dopada jer onda znam da je to provereno i da je taj momak dobar - objašnjava pevačica. Zbog interesovanja koje budi u muškim srcima, nada se da će naći muškarca i bez profila na "OnlyFansu".

 

 

- Očigledno ne može sve ili nikako da naiđe pravi. Neke varnice postoje, neke lepe pričice i otvorena sam za iste ali… Kad bude neki pravi, slatki, mali, onda ću ga predstaviti javnosti - rekla je Milica za portal "24sedam".

BONUS GALERIJA: Emina Jahović u različitim izdanjima

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".