Познату глумицу Ану Франић заволели смо гледајући је у серији "Мјешовити брак". Након завршетка снимања ове серије она се удала и преселила у Хрватску.

Убрзо је поново упловила у глумачке воде, па смо имали прилику да је гледамо у многим остварењима, међу којима су најзапаженија "Име народа“ и "Мочвара“.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Franic (@anafranic_)

 

Док је боравила у Хрватској радила је у позоришту, а чини се да јој је повратак на мале екране и те како пријао. Иако у последње време јако пуно снима Ана ништа не препушта случају. 

Оно што су сви на основу слика са Инстаграма могли да примете јесте да је глумица линију довела до савршенства и да изгледа фантастично. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Franic (@anafranic_)

 

Животни, али и каријерни пут Ане Франић је веома занимљив. Наиме, она је постала студенткиња глуме са 17 година, а на почетку каријере имала је неколико веома запажених улога.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Franic (@anafranic_)

 

Ипак, након што се заљубила одлучила је да направи малу паузу у каријери и пресели се у Хрватску. Њен сада већ бивши супуруг Марко Ижаковић из Сплита је професионални ронилац.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Franic (@anafranic_)

 

Из прелепе љубави која је трајала седам година добили су двоје деце. Ипак, њихова љубав је утихнула и одлучили су да је најбоље да се разиђу. Тада је Ана одлучила да се врати у Србију где је поново стала пред филмске камере и одиграла одличне улоге.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Видите фотографије са снимања серије "Игра судбине"

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".