- Зашто су оригинални мислиоци попут Ривера Фникса и Хита Леџера умрли, али Кијану Ривс још хода међу нама? Ривер је био диван човек изнутра и споља и превише леп за овај свет. Чини се да нас увек напуштају стварно талентовани момци - пише Пери у својим мемоарима под насловом "Friends, Lovers and the Big Terrible Thing".

Убрзо се извинио холивудском глумцу, изјавивши за часопис "Пипл": - Заправо сам Ривсов велики обожавалац. Само сам случајно одабрао име, моја грешка. Извињавам се.

Фото: Профимедиа

 

Пери и Финик глумили су најбоље пријатеље у филму "A Night in the Life of Jimmy Reardon" и зближили се у стварном животу, али познати глумац преминуо је од предозирања дрогом у 23. години живота 1993., док је Леџер 2008. умро од исте ствари.

Наводно је чак и сам Ривс био затечен Перијевим коментаром. Извори блиски звезди "Матрикса" преносе да Ривс не разуме тако радикалне коментаре од стране Перија.

Фото: AP Photo/Evan Agostini

 

У својим мемоарима Пери пише о томе како се борио са овисношћу о дроги и алкохолу дуги низ година.

Глумац је такође детаљно описао како је 2018. скоро умро када му је пукло дебело црево и споменуо и своје несрећне везе са славним глумицама попут Џулије Робертс, Камерон Дијаз и своје колегице из серије Џенифер Анистон.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Из албума мајстора мимике Зорана Цвијановића

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".