Арон Картер је пронађен мртав у својој кући у Ланкастеру у Калифорнији у суботу, наводи ТМЗ. Имао је 34 године.

Више извора је рекло да је тело певача пронађено у његовој кади. Полиција је наводно упуц́ена у просторије око 11 сати по локалном времену након што су добили позив да се мушкарац удавио.

 

 

Према ТМЗ-у, детективи истражују смрт као убиство, али је агенцији речено да је то стандардна процедура.

Званични узрок смрти је непознат и вероватно неће бити откривен док се не заврше обдукција и извештај мртвозорника.

Картер је стекао славу као дечија звезда са хитовима као што су "И Wант Цандy" анд "Тхат’с Хоw И Беат Схаq", а био је познат и по томе што је био млађи брат Ника Картера из бенда Бекстрит Бојс (Бацкстреет Боyс).

Да подсетимо, групи "Бекстрит бојс" се највише истакао Ник Картер, плавушан који је сламао срца обожаватељкама. Свима је био омиљени лик, весео и харизматичан.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aaron Carter (@aaroncarter)

 

Како је његова популарнос расла, тако је хтео и његов брат Арон да се истакне и да осети делић славе.

Али младом Арону као да је слава пореметила његов миран живот. Картер је стекао славу као дечија звезда касних 90-их, али због његовог преласка у адолесценцију пао у зависност и остао је без новца.

Почетком године огласила се његова девојка Мелани Мартин, која је испричала како јој је Арон током свађе поломио три ребра. Она је тражила забрану приласка али и у том периоду певач је избацио своју девојку и синчића из куће.

 

 

Млади пар се толико свађао, мирио, раскидао и тако у круг, и због наведених оптужби од стране Мелани, одузето им је старатељство над заједничким сином. О њиховом детету се сада брине њена мајка.

Ник је објаснио јавности и како је Арон признао њиховој сестри Ејнџел да болује од шизофреније и биполарног поремећаја, као и да је чуо гласове у својој о "убијању беба". Када га је Ејнџел упитала да ли је размишљао да убије или било кога другог, једноставно је одговорио "Размишљам да убијем Лорен Кит", а то је Никова супруга.

Такође, у једном тренутку патио је и од поремећаја исхране, па је рапидно губио на килажи, а није крио ни да је зависан од антидепресива. Својевремено је у емисији на америчкој телевизији отворено је набројао своје дијагнозе, поред поремећаја у исхрани и зависности.

 

 

Картер је скоро за медије рекао да је поново на рехабилитацији, и то чак пети пут. како наводи жели да се избори са прекомерним коришћењем марихуане и да успостави контролу над собом и својим бесом. Он је признао и да је уништио свој мозак употребом различитих недозвољених средстава и да је имао преко 100 напада.

Такође је истакао да ради све како би поново добио старатељство над сином.

- Желим свог сина назад. Бити тата за мене је најважније. Сада сам припитомљен и цивилзован и одрастао и водим рачуна о својим обавезама - објашњава Картер.

- Схватио сам да се убијам и да због тога све уништавам око себе - рекао је Картер.

Упркос његовим борбама са злоупотребом супстанци и правним проблемима, Арон је упоран у томе да докаже да није жртва већ војник, и признаје да му смета како га јавност приказује, као проблематичне бивше звезде.

Овај Американац, који је својевремено продао преко 70 милиона албума, још једном је поновио да је његова жеља за променом на првом место подстакнута тиме да буде што је могуће бољи отац свом сину.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aaron Carter (@aaroncarter)

 

Ник и Арон Картер имали су веома тешко детињство због учесталих свађа родитеља, а додатно их је оптеретио терет славе. Оба брата су признала да их је дотукло и малтретирање вршњака у школи, а Ник је једном приликом истакао да га је спасило само то што је био део бој бенда и да су му они били једина подршка у животу.

Но, изгледа да Арон није нашао своју сламку спаса, као ни њихова сестра Лесли која је преминула са само 25 година од предозирања антидепресивима.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".