Драгана се у почетку уплашила да је Саша неће запослити, јер је имала вишак килограма после порођаја: 

- Наше колеге Зорица Конић и Муња су причали са Бреном и Сашом, који су тада планирали да оснују своју продукцију. Они су ме и обавестили о томе, такође су ме предложили Салету, а он се сложио с тим, без обзира што сви причају како сам много дебела од порођа.

Фото: Јутјуб принтскрин/Гранд Магазин Тв Гранд

 

Када је отишла да се види са њим, Драгану је изнанадио са једном реченицом: 

- Једва га је Зорица убедила да ме позове, али ми је нагласила да обучем минић, а преко нешто широко и дуго да Сале не види да сам дебела! И одем ја, обучем се како ми је рекла. Нашли смо се код Салета и његове Сузане у кући - рекла је Катићева и додала:

- Дочекују они мене на вратима, а ја у широкој бунди! И Саша каже: "Ајде да се скинеш", и ја се скинем, а он викне: "Јао, што лажу! Супер си риба. Сви су рекли да си много дебела! Супер изгледаш!" И тада смо започели сарадњу, која и данас траје - открила је Драгана.

Фото: АТА имагес

 

Катићева је признала да је тада било врло тешко доћи до Саше Поповића: 

- На једном од првих снимања костимографкиња ми је пришла и замолила ме да скинем науснице, због којих ме не снимају у првом плану! Појма нисам имала шта ми каже, а она ми прича дискретно: „Па, као те длачице“. И онда ме је водила код своје козметичарке - присетила се водитељка.

(Информер)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Ћерка Неде Украден - Јелена Билбија Миновић, лепа, успешна, мајка троје деце

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".