Dragana se u početku uplašila da je Saša neće zaposliti, jer je imala višak kilograma posle porođaja: 

- Naše kolege Zorica Konić i Munja su pričali sa Brenom i Sašom, koji su tada planirali da osnuju svoju produkciju. Oni su me i obavestili o tome, takođe su me predložili Saletu, a on se složio s tim, bez obzira što svi pričaju kako sam mnogo debela od porođa.

Foto: Jutjub printskrin/Grand Magazin Tv Grand

 

Kada je otišla da se vidi sa njim, Draganu je iznanadio sa jednom rečenicom: 

- Jedva ga je Zorica ubedila da me pozove, ali mi je naglasila da obučem minić, a preko nešto široko i dugo da Sale ne vidi da sam debela! I odem ja, obučem se kako mi je rekla. Našli smo se kod Saleta i njegove Suzane u kući - rekla je Katićeva i dodala:

- Dočekuju oni mene na vratima, a ja u širokoj bundi! I Saša kaže: "Ajde da se skineš", i ja se skinem, a on vikne: "Jao, što lažu! Super si riba. Svi su rekli da si mnogo debela! Super izgledaš!" I tada smo započeli saradnju, koja i danas traje - otkrila je Dragana.

Foto: ATA images

 

Katićeva je priznala da je tada bilo vrlo teško doći do Saše Popovića: 

- Na jednom od prvih snimanja kostimografkinja mi je prišla i zamolila me da skinem nausnice, zbog kojih me ne snimaju u prvom planu! Pojma nisam imala šta mi kaže, a ona mi priča diskretno: „Pa, kao te dlačice“. I onda me je vodila kod svoje kozmetičarke - prisetila se voditeljka.

(Informer)

BONUS GALERIJA: Ćerka Nede Ukraden - Jelena Bilbija Minović, lepa, uspešna, majka troje dece

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".