Наиме, Тоше и Андријана започели су везу 2001.године. Она је играла у Црвеној Звезди, а затим у Напретку из Крушева. Обавезе према професијама нису им остављале простора за љубав. Један од разлога њиховог раскида био је тај што је Андријана своју спортску каријеру наставила у Валенсији, док се Тоше посветио својој каријери и нису имали много времена једно за друго.

Фото: Архива Новости

 

 

На Тошетов рођендан 25. јануара 2007. године су се помирили са великим амбицијама о венчању и проширењу породице. Живели су заједно у његовој прелепој вили у насељу Злокуће. Тоше је био велики џентлмен, прелепих манира, па се и према изабраници понашао као према својој принцези.

Но, ни њихову љубав нису заобишле препреке. Наиме, његова менаџерка Љиљана Петровић тврдила је да они уопште нису били у вези.

- Никада нисам разумела њене посесивне реакције. На промоцији његовог албума уверавала га је да сам својим доласком све упропастила. Једном сам га назвала и она се јавила. Тражила сам њега, а она је одговорила да он и ја не можемо бити заједно. Рекла сам му да ћу се повући ако жели, но он се није могао одлучити. Рекао ми је тада да је постала неподношљива - рекла је једном приликом Андријана.

Фото: Горан Десковски

 

 

Одлучила је подићи тужбу због свих Љиљаниних тврдњи и добила је спор. На суду је успешно доказала да је била у вези с певачем, приложивши око 200 СМС порука које су разменили.

- Та жена је уништила мој живот и углед па се људи, кад ме виде на улици, питају јесам ли ја стварно била с њим или нисам. Тужила сам је да покажем да лаже, а не због новца - рекла је Андријана која је била врхунска спортисткиња.

Данас, Андријана тренира децу и младе, а од скоро је постала први тренер мушке репрезентације Северне Македоније. Она је годинама туговала због Тошетовог страдања и није могла да настави даље, све док јој срећа није покуцала на врата. Она се удала за за угоститеља из Скопља Јохана, са којим има сина Максима, којег је родила у јуну 2014. године.

Фото: Н. Параушић

 

 

- Веома сам срећна и већ сада предвиђам да ће Максим бити будући рукометаш клуба "Металург" и будући репрезентативац наше прелепе државе - изјавила је тада пресрећна Андријана за македонске медије.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".