Међутим, поред јавности, која је већински била на страни овог повученог момка, што због васпитаног понашања, и сталоженог, он је био на мети и других, који сматрају да је овај ријалити играч лопов, те да краде бакшиш, и да је фино понашање, заправо само маска.

 

 

- Причала је једна такмичарка, а онда се надовезао још један учесник ријалитија, да крадеш бакшиш - рекла је водитељка у току Мишеловог гостовања у ''Гранд магазину''.

- Ја сам ставио тачку на то. Та дама, никад ништа лоше нисам рекао за њу, иако она за мене јесте, нећу да јој дајем пажњу, може да прича шта хоће. Да ли ја крадем, трпам паре у чарапе, ногавице... Па шта и да сам крао? А нисам! - одговорио је певач.

Он је додао да се иза таквих тврдњи мора приложити и доказ, како би то било уопште и размотрено, да ли је истина, или није.

 

 

- Никад није изашао ниједан доказ, ниједан колега није уперио прст у мене и рекао да сам крао. Зашто да крадем? Ја лепо радим и зарађујем. Сви се мучимо на тој тезги и крваво зарађујемо тај хлеб - објаснио је Гвозденовић.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".