После дисквалификације, Тара је одлучила да паузира ријалити каријеру, и посветила се певању, а судећи по многима, који су уласком у ријалити, рекламирали своје певачко умеће, ништа мање се очекује од Симовљеве. Међутим, Тара се након учешћа у поменутом ријалитију сусрела са бројним потешкоћама, како финансијским, тако и са проблемом егзистенције. 

Фото: Инстаграм принтскрин/ ненадалексицсха/тарасимов

 

 

На конто спекулација да је пар виђен заједно и да је заправо обновио своју везу. Извор близак ријалити учесници, је открио да ћемо Тару ускоро поново гледати у финалној, петој сезони Задруге.

- Тара поново улази у Задругу. Она је након дисквалификације извукла дебљи крај, због казни које је добијала. Сада је одлучила публици да покаже нову себе, а и добро ће јој доћи та медијска пажња, због рекламирања нове песме. Она се са продукцијом договорила, да уђе у суботу 16. октобра. Често се она нећкала да ли да уђе, али сада је коначно преломила. Тара се након учешћа сусрела са бројним финансијским проблемима. Није имала, чак ни кров над главом, вукла се од једне другарице до друге, а сада више нема ни подршку од Ненада. Он јој је иначе плаћао стан, а пошто више нису у добрим односима, на њој је да се стара о себи - завршава добро обавештен извор.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга Оффициал

 

 

Остаје да се види како ће Ша реговати на ову њену нову одлуку и да ли ће и он похрлити у Задругу како би стао на пут између Симове и њене бивше велике љубави, тренутног становника Беле куће, Матеје Матијевића.

(Република.рс)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".