- Не знам, они по мени дишу на шкрге. Дејан њу воли, она њега много слабије. Дејану је тешко, али ради паметно неке ствари, зна да не може да оде од њега ту су. Пушта је, а и претпоставља да неће толико да погреши, да ће можда флертовати, али ће се увек вратити њему. На журци се љуби са њим а рекла је пусти ме, мучи га буквално - прокоментарисао је Бели.

- Не треба заборавити, да смо на телевизији и осуда јавности је највећи страх. Направили су зид између њих, али су сами градили цигле. Миљана је лепо рекла, Далила је другачија за столом а другачија у изолацији. Много је опуштенија и смеје се искрено. Мени се она за сотлом гади када коментарише, али када се зезамо овако она је тотално друга жена. Она је синоћ причала до шест ујутру на крају ја нисам могао да спавам. И Дејана симпатишем када причамо приватно, али када је ријалити у питању је нешто друго. Ја гарантујем да Далилу не воле као коментатора, већ као девојку која се шали, смеје и зеза. Поштоваћу шта год да уради, то је њен живот и њен избор, она сама мора да одлучи шта ће - додао је Мики.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга Оффициал

 

- Искрено мени она делује равнодушно. Она је насмејанија када је тема о Цару, тада је лепша и другачија - наставио је Бели.

- Не бих ја ово коментарисала, ово је преозбиљна тема. Делује и да се воле, када сам била код куће гледала сам их и видела сам да све пршти од љубави и поштовања. Мени све ово делује нестварно и сулудо, то што Дејан ћути мислим да је пушта и да јој даје времена, човек је поштује. Ја бих желела да преброде ово - наставила је  Сања Грујић.

- Не могу ја ово... Једе ме када и коментаришу брак, свима би им очи извадио. Буквално ми је мука - рекао је Дејан и напустио емисију.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Молим те врати се, знам да је тешко, ако тако увек бежиш од проблема, врати се - рекао је Милан.

- Морам рећи да Далила сада све говори својом ћутњом. Не знам како ће све ово да се заврши и не знам како ће ово да поднесе - додао је Менсур.

-Нећу пуно коментарисати много. Ово је убјање мене у појам тренутно, причаћу само о клиповима где је веселаи насмејана - једна је изговорио Драгојевић.

Не знам зашто би га болели туђи коментари, ваљда је набитније како она реагује и шта ради, мало сам збуњен - закључио је Менсур.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".