Првих година након што је извојевао победу у музичком такмичењу "Звезде Гранда" Бане Мојићевић није могао да се отресе од "досадних" обожаватељки које су желеле макар на тренутак да буду у његовом присуству, а било је и оних које су све чиниле да добију статус његове девојке.

Фото: Н.Фифић

 

 

Упркос борби младих дама да га освоје, срце певача родом из Краљева, по писању штампе, украла је чак 20 година старија певачица, коју шира јавност последнијх година највише препознаје као бившу супругу медијског моћника.

Реч је о Соњи Митровић Хани. Те 2008. године веровало се да је некадашња изабраница власнка Пинка Жељка Митровића упловила у везу са Банетом. Причало се и писало да се одлично слажу, свуда иду заједно, као и да им "генерацијски јаз" не представља проблем, јер музичар воли зрелије, остварене жене каква је тада била Хани, а и данас је.

Фото: Репринт Сабор, З. Јовановић

 

 

Реч је о Соњи Митровић Хани. Те 2008. године веровало се да је некадашња изабраница власнка Пинка Жељка Митровића упловила у везу са Банетом.

Причало се и писало да се одлично слажу, свуда иду заједно, као и да им "генерацијски јаз" не представља проблем, јер музичар воли зрелије, остварене жене каква је тада била Хани, а и данас је.

 

 

Спекулисало се и да је Бане са Хани само из користи јер она поседује један од најбољих студија у земљи, са врхунском опремом и још бољим аранжерима, међутим тај сценарио брзо је медијима престао да буде интересантан. Сви су се фокусирали на могућност њихове романсе, што нажалост није потрајало. Бане је неудуго након што је љубав са Митровићевом супругом доспела у медије упознао Милицу, са њом упловио у брак и добио двоје деце.

Бивша девојка Банета Мојићевића, као ни сам певач, наводе о романси никада нису потврдили, али ни демантовали.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Атрактивна издања Драгане Косјерине

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".