Неки га сматрају хумористом, "шарлантаном", "лажним видовњаком"неки шармантним преварантом који лаковренима узима паре док им предсказује будућност, али свакако је један од људи који увек измаме осмех.

Фото: Јутјуб принтскрин/TV Duga Plus Melodija Records

 

 

Милан је учестововао у ријалитијима "Фарма" и "Парови", а пре осам година оженио се десет година млађом девојком, Ланом, са којом је 18. августа пре три године године добио сина Ивана.

Иако га дуго нисмо видели у јавности, сада је на друштвеној мрежи ТикТок испливао шаљиви снимак где се може приметити велика промена пометутог мага.

Клип је у кратком року постао виралан.

 

 

Подсетимо, Милан Тарот имао је немили догађај који никад неће заборавити.

Њега је, наиме, насред улице човек изубијао, и то јер му се није обистинило ништа од онога што му је Тарот прорекао. Видовњак и учесник „Фарме“ се с модрицама појавио у Полицијској управи Мостар и пријавио мушкарца средњих година због наношења повреда. Он је тада рекао да га је непознати човек пресрео и без разлога га неколико пута ударио песницом у лице.

- Након полицијске обраде утврђено је да је до песничења дошло пошто се Милановом клијенту није обистинило оно што му је он прорекао током прве сесије. О инциденту се писало у босанској штампи, а Милан се данима није појављивао у плаћеним терминима на познатој сарајевској телевизији.

 

 

Каријеру је започео на ТВ станицама у Србији, а потом је радио на хрватској "Новој ТВ" , на којој је такође задржао исти концепт емисије. Прославио се и гостовањима по сличним телевизијским програмима који су били актуелни и популарни током деведесетих и почетком двехиљадитих година на телевизији.

Милан је успевао да за свакога пронађе шаљиво решење, његови савети су се састојали од тога да жваку залепите на телевизор, до тога да носите различите чарапе сваког дана у недељи. Својевремо је био и учесник ријалитија, па је тако био на "Фарми" а потом и у "Паровима".

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Видите слике са снимања серије "Горе - Доле"

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".