Neki ga smatraju humoristom, "šarlantanom", "lažnim vidovnjakom"neki šarmantnim prevarantom koji lakovrenima uzima pare dok im predskazuje budućnost, ali svakako je jedan od ljudi koji uvek izmame osmeh.

Foto: Jutjub printskrin/TV Duga Plus Melodija Records

 

 

Milan je učestovovao u rijalitijima "Farma" i "Parovi", a pre osam godina oženio se deset godina mlađom devojkom, Lanom, sa kojom je 18. avgusta pre tri godine godine dobio sina Ivana.

Iako ga dugo nismo videli u javnosti, sada je na društvenoj mreži TikTok isplivao šaljivi snimak gde se može primetiti velika promena pometutog maga.

Klip je u kratkom roku postao viralan.

 

 

Podsetimo, Milan Tarot imao je nemili događaj koji nikad neće zaboraviti.

NJega je, naime, nasred ulice čovek izubijao, i to jer mu se nije obistinilo ništa od onoga što mu je Tarot prorekao. Vidovnjak i učesnik „Farme“ se s modricama pojavio u Policijskoj upravi Mostar i prijavio muškarca srednjih godina zbog nanošenja povreda. On je tada rekao da ga je nepoznati čovek presreo i bez razloga ga nekoliko puta udario pesnicom u lice.

- Nakon policijske obrade utvrđeno je da je do pesničenja došlo pošto se Milanovom klijentu nije obistinilo ono što mu je on prorekao tokom prve sesije. O incidentu se pisalo u bosanskoj štampi, a Milan se danima nije pojavljivao u plaćenim terminima na poznatoj sarajevskoj televiziji.

 

 

Karijeru je započeo na TV stanicama u Srbiji, a potom je radio na hrvatskoj "Novoj TV" , na kojoj je takođe zadržao isti koncept emisije. Proslavio se i gostovanjima po sličnim televizijskim programima koji su bili aktuelni i popularni tokom devedesetih i početkom dvehiljaditih godina na televiziji.

Milan je uspevao da za svakoga pronađe šaljivo rešenje, njegovi saveti su se sastojali od toga da žvaku zalepite na televizor, do toga da nosite različite čarape svakog dana u nedelji. Svojevremo je bio i učesnik rijalitija, pa je tako bio na "Farmi" a potom i u "Parovima".

BONUS GALERIJA: Vidite slike sa snimanja serije "Gore - Dole"

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".