Ovaj sukob između starije žene koja je insistirala da majka od poznate glumice treba ići u dom, završio se vrlo loše po obe. Glumica je tada u trenutku besa gurnula osamdesetdvogodišnju ženu koja je u trenutku pada polomila kuk, dok slavnoj glumici preti krivična prijava. 

Sada su komšije otkrile šta misle o ovom incidentu.

- To Mira uradila? Veliko iznenađenje! Mora biti da je slučajno. Ne verujem. Iznenadila me je Mira  verujte. Svašta se desi danas - rekao je jedan od stanara Katanićeve ulice.

 

- Ja je viđam ovde stalno i definitivno je stalno namrštena. Tu negde stanuje i nisam je video nasmejanu ni jednom - rekao je drugi komšija poznate glumice

-To je bezobrazluk. Stvarno je bezobrazna.  Žena je besna, puna je para, pa što da tako nešto ne uradi - mišljenje je prolaznice u Katanićevoj ulici.

-Kada su mi date samo te informacije mislim sve najgore. Ali dok se ne raspitam više o toj situaciji ne mogu stvarno

Sa druge strane, glumica je iznela svoju stranu priče u kojoj tvrdi da je sve bilo samo nesrećan slučaj i da je starica uporno nastavljala raspravu sa njom uz prisustvo sina koji ju je smirivao: 

- Nije odustala i nastavila je da viče kako je moja majka luda i povukla me za majicu, iako joj je njen sin sve vreme govorio kako treba da se smiri. Sve što se desilo bilo je stvarno nesrećen sticaj okolnosti. Ja sam samo htela da ona pomeri ruku kojom me je držala, a ona se u tom momentu saplela i pala. To je sticaj oklnosti. Nisam to uradila namerno, podigla sam je i sačekala zajedno sa njenim sinom Hitnu pomoć da je odvezu - objasnila je glumica za "Kurir"

Mirjana se raspitala  kod sina stariceo njenom stanju: 

Zvala sam njenog sina, ona je trenutno u bolnici i čeka operaciju kuka. Rekao mi je da će sve biti u redu i da se ne brinem i da mu je jako žao što se to desilo. Nadam se da će ona biti u redu, jer sve ostalo je rešivo. Nadam se da će se sve dobro završiti- završila je glumica svoj komentar. 

BONUS GALERIJA: Slike iz privatnog albuma - Stevo Žigon

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".