Кристијан Голубовић, који је дисквалификован због физичког напада на цимера Уроша Ћертића, открио је детаље повратка у Белу кућу, који ће, према његовим речима, бити епохалан јер ће тад јавност имати прилику да види ријалити какав досад није била у могућности да гледа.

- Уколико дође до мог повратка у ријалити, причао сам са Жељком Митровићем неки дан, гледаћете потпуно нови формат, који се може назвати Кристијан мучи Ћертића, максимално ћу га малтретирати, али неће он дуго издржати. Понећу му пелене и предати му у руке, има да пропиша мајчино млеко, али на дупе. Мени кад се неко замери заслужује метак у главу, али ови попут Ћертића нису за метак, њих треба мучити. Да се разумемо, не бих га дирнуо, ништа физички контакт, само психички. Урош тамо све ради подмукло, ја сам само реаговао на неправду јер он угрожава слабије од себе, а ја сам неко ко не може да ћути на то. На улици бих реаговао исто. Још је добро и прошао, ко год је гледао снимак може да види да га је мимоишло неколико удараца. Он је пошто-пото хтео мене да дисквалификује. Добио је шта је хтео, надам се не задуго - рекао је Голубовић

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

Он се надовезао и на ситуацију са Александром Николић, за коју такође није бирао речи.

- Александра је проститутка у души и на делу, ја то тврдим јер знам многе гадости о њој. Ја сам на време рекао Дејану Драгојевићу шта мислим о Алекс, упозорио сам га на жене које врти око себе, од Далиле до Александре. Александра Николић ме је јурила свуда, ватала, изјављивала ми љубав, она се заљубила у мене још пре ријалитија иако је знала да сам ожењен, ја сам се тако правдао, говорио јој то у лице. Приче о Шиптару с којим Алекс има дете нису никакве приче, у телефону имам поруке људи који тврде да је то жива истина, аферу ,,Бујановац" нису измислили. Ја знам да Дејана погађају моје речи јер је негде свестан каква је она, али је одлепио и то ће се тако вући док она њега не батали. Може да је чека колико хоће, од те везе неће бити ништа.

На причу о свадби, каже да би волео да се то деси баш у ријалитију.

- Свадбе ће бити с ријалитијем или без њега. Ја планирам да то буде у Белој кући како је договорено првобитно са челницима телевизије. Све зависи од мог поновног уласка тамо. Међутим, без обзира на то, Кристинина жеља је била да се венчамо на Балију. С нама би били кумови и неколико нама битних људи и то је то. Најбитније од свега је да се Кристина породи и да све прође како треба.

Фото: Инстаграм принтскрин/kristina_spalevic

 

 

Каква је Кристина као трудница и како је поднела твоју дисквалификацију?

- Кристина је добро, приводи трудноћу крају, рекли су нам да је дечак, много је узбуђена. Кад су ме дисквалификовали, плашио сам се да се не стресира много. Међутим, она ми ништа замерила није. Свесна је шта сам ризиковао зарад својих принципа и ставова, тако је, како је.

(Република)

БОНУС ВИДЕО:

ЛУНА ЂОГАНИ ТРУДНА: Њена сестра плаче, Марко изненађен - друго дете на путу

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".