Миљана Кулић је за најбољег човека у кући одабрала Ивана Маринковића, оца њеног сина са којим је у ужасним односима дуже време.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

- Што се мене тиче има доста добрих људи, али изабраћу најбољег. Није он џабе отац мог детета, Иван Маринковић. Јако је добар човек и стално пита за њега. Ја кад сам га упознала, била сам запањена његовом добротом и хвала му што имам златно дете које личи на њега и не дај Боже да буде диван као он. Извини, Бебице, сувушно је причати о било чему, као што рекох од свих мушкараца ја сам нажалост или срећу ишла на абортус, а кад је он у питању родила сам златног анђела - говорила је Миљана.

Након што је Миљана шокирала све задругаре својим избором, њено излагање прокоментарисао је и Иван.

- Хтела је да задржи бебу и добила је Бебицу. Ја мислим да Миљана није била иронична, кад погледате њене претходне изборе бољег од мене нема. Гледајући прошлу сезону видео сам колико ме је хвалила, кад је овде говорила: "Видећете кад дође Иван, најбољи је у овим стварима". Не видим иронију у Миљанином гласу. Кад се свађа са будућим и садашњим помиње мене. Никад ме ниси озваничила, твоја реалност је Бебица - додао је Иван.

БОНУС ВИДЕО:

Јована Јеремић у сузама

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".