Према незваничним сазнањима, Ненад Мацановић Бебица је у вези са Миљаном Кулић само из интереса. Она је за њега извор новца, који ће након што раскину дати својој другој девојци: 

- Бебица никада није волео Микси, није осећао чак ни пријатељску љубав. Она је за њега спрдња и тема за исмејавање када је с пријатељима. Сви су били у чуду шта он тражи с њом, док им није објаснио да је у питању шарена лажа за опстанак у јавном свету, али и приливни новац за егзистенцију. Он нема емпатију ни према својој деци, а камоли према њој. Музе је за паре јер он динара нема. Микси све финансира када су њих двоје у питању. И заједнички стан и све што се тиче живота. Она је њега овластила да све паре које има иду на његов рачун јер му слепо верује. Микси мисли да ће те паре да оду за изградњу њихове заједничке куће, не слутећи какав он има план за њу - почиње извор близак учеснику "Задруге" који је и постао познат због везе са старлетом из Ниша, па наставља да открива детаље пакленог плана:

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Миљана је тако и приликом потписивања новог уговора за "Задругу 6" дала његов рачун, а не свој. Мислила је да је сигурније него да новац буде код Марије јер јој је она већ неколико пута узимала сав новац за себе: "Ја само њему верујем јер ме он воли. Никад ме не би издао. То је човек за кога бих ја руку у ватру ставила. Он није као Зола, он је од бога дар", говорила је Миљана у нашем друштву. И не слути, јадна, да гаји змију у недрима и да он трпи све само због пара и славе. На конто ње је направио ријалити-име и само због ње егзистира. Кад није с њом, он не постоји. Већ јој је покупио силне паре, да није било њене операције у Истанбулу, никад не би видео ту светску метрополу- додаје извор. 

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Zadruga Official

 

План овог ријалити учесника јесте да новац који Миљана заради да другој девојци која има план да отвори козметички салон: 

- Како је Микси дала његов рачун за уплату хонорара, није ни свесна шта јој се спрема. Бебица чека да паре буду уплаћене, па ће да је шутне и настави живот са садашњом девојком, која је по струци козметичарка: "Дебела свиња мисли да ја њу волим, да ми се допада. Коме Миљана, спрдња Србије, може да се допада?! Цела њена породица је ненормална. Морам да јој узмем паре, па да је шутнем заувек. Она је најгаднија жена с којом сам био", наводна је изјава Ненада Мацановића Бебице. 

(Република)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".