Prema nezvaničnim saznanjima, Nenad Macanović Bebica je u vezi sa Miljanom Kulić samo iz interesa. Ona je za njega izvor novca, koji će nakon što raskinu dati svojoj drugoj devojci: 

- Bebica nikada nije voleo Miksi, nije osećao čak ni prijateljsku ljubav. Ona je za njega sprdnja i tema za ismejavanje kada je s prijateljima. Svi su bili u čudu šta on traži s njom, dok im nije objasnio da je u pitanju šarena laža za opstanak u javnom svetu, ali i prilivni novac za egzistenciju. On nema empatiju ni prema svojoj deci, a kamoli prema njoj. Muze je za pare jer on dinara nema. Miksi sve finansira kada su njih dvoje u pitanju. I zajednički stan i sve što se tiče života. Ona je njega ovlastila da sve pare koje ima idu na njegov račun jer mu slepo veruje. Miksi misli da će te pare da odu za izgradnju njihove zajedničke kuće, ne sluteći kakav on ima plan za nju - počinje izvor blizak učesniku "Zadruge" koji je i postao poznat zbog veze sa starletom iz Niša, pa nastavlja da otkriva detalje paklenog plana:

Foto: Jutjub printskrin/Zadruga Official

 

- Miljana je tako i prilikom potpisivanja novog ugovora za "Zadrugu 6" dala njegov račun, a ne svoj. Mislila je da je sigurnije nego da novac bude kod Marije jer joj je ona već nekoliko puta uzimala sav novac za sebe: "Ja samo njemu verujem jer me on voli. Nikad me ne bi izdao. To je čovek za koga bih ja ruku u vatru stavila. On nije kao Zola, on je od boga dar", govorila je Miljana u našem društvu. I ne sluti, jadna, da gaji zmiju u nedrima i da on trpi sve samo zbog para i slave. Na konto nje je napravio rijaliti-ime i samo zbog nje egzistira. Kad nije s njom, on ne postoji. Već joj je pokupio silne pare, da nije bilo njene operacije u Istanbulu, nikad ne bi video tu svetsku metropolu- dodaje izvor. 

Foto: Printskrin/Jutjub/Zadruga Official

 

Plan ovog rijaliti učesnika jeste da novac koji Miljana zaradi da drugoj devojci koja ima plan da otvori kozmetički salon: 

- Kako je Miksi dala njegov račun za uplatu honorara, nije ni svesna šta joj se sprema. Bebica čeka da pare budu uplaćene, pa će da je šutne i nastavi život sa sadašnjom devojkom, koja je po struci kozmetičarka: "Debela svinja misli da ja nju volim, da mi se dopada. Kome Miljana, sprdnja Srbije, može da se dopada?! Cela njena porodica je nenormalna. Moram da joj uzmem pare, pa da je šutnem zauvek. Ona je najgadnija žena s kojom sam bio", navodna je izjava Nenada Macanovića Bebice. 

(Republika)

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".