Гоца је изјавила да  је њихова ћерка рођена из љубави: 

- Јесте, бар са моје стране. Ја увек имам утисак да, ево до сад, до мог садашњег супруга, увек сам имала утисак да ја више волим него што сам била вољена. 

Истакла је да своју животну грешку признаје: 

- Немам ја проблем са претходним браком све док му не помињемо име. Сви смо имали грешке и правимо грешке у животу. Да се разумемо, није он моја прва грешка у смислу емотивном. Била је такође једна крупна грешка пре њега и ја сам из једне грешке улетела у заправо исту грешку, али је она антипод, а антиподи су заправо лице и наличје исте ствари - била је искрена Гоца и додала:

- Ја апсолутно не жалим због свог првог брака, одмах да се разумемо. Била је грешка у смислу тога што сам свом детету изабрала оца који, ево рећи ћу, није достојан таквог детета.

Због пропалог брака ишла је на психотерапију: 

- Да. Ја сам ишла на психотерапију да себи опростим ту грешку. Ја то нисам видела. Успела сам зато што ми је ваша колегиница на моје како је могао ово, како је могао оно, мени то никада не би пало напамет да урадим некоме, непријатељу најгорем а не родитељу свог детета, рекла: "Немојте да се љутите на себе не можете у другима да препознате оно што немате у себи и да предупредите". Онда сам стала и рекла себи: "Да, мени мозак не иде тако далеко. И то је све легитимна ствар, ништа он није погрешан, ја сам погрешна у његовом и он у мом животу. Он је са неким другим вероватно компатибилан, са мном није јет то није мој систем вредности и није моје моралн етичко стабло такво. Ја нисам тако васпитавана да живим - рекла је Гоца.

- Ја сам видела свашта и у њеним очима и у њеном понашању. У једном тренутку она је добила неку поруку након не знам колико времена како се нису видели и она ми је рекла: "Види ово", где је он њој отприлике рекао: "Није мама дала да се видимо". Али ја сам, знајући са ким имам посла, сваки дан питала: "Да ли желиш да идеш да видиш тату, кад год желиш реци ми, ја ћу те одвести". И она је у секунди погледала и рекла: "Је л ово истина?", а ја сам јој на то рекла да ми она сама каже да ли је истина јер и сама зна колико ми је пута рекла: "Престани да ме смараш, јел сам ти рекла да ћу ти рећи кад будем хтела", онда сам рекла: "Да ти нисам то говорила ти би сада посунмњала у ово што је он написао". И зато морате да будете јако пажљиви. Али, она није ту ништа крива, а често су деца колатерална штета. Зато ја никада не говорим лоше лак се и спрдам на свој рачун, али ево сто пута бих га поновила да имам своје дете. И да је сто пута било горе, да бих имала њу и да имам ово што сада имам са њом, ја бих то поновила - рекла је искрено Гоца Тржан.

Када је у питању однос Лене и Ивана, певачица је дала кратак одговор: 

- Па, немају никакав однос. По заслузи све иде у животу.

- Дала сам све шансе браку да успе. Нисам се развела на један, два три. Зато немам грижу савести што сам се развела. Ја када сам донела одлуку, донела сам је у секунди. То је био језив период. Дете је имало три ипо године, каријера је стајала јер ја сам се више посветила... Нисам имала проблема са старатељством, напротив - пристелиа се Гоца, а на питање да ли је било проблема са комуникацијом Лена-тата одговоирла је:

- Ја сам се страшно трудила, моје дете има сада већ 16 година, има и социјалне мреже и интернет, ја не могу... Трудила сам се и никада ништа ружно нисам рекла пред својим дететом о њеном оцу, не зато што нисам имала потребу, већ из једног врло себичног разлога, нисам ја желела да је изгубим једног дана јер сам била свесна тога да оне секунде када она постане довољно одрасла да може сама да се информише да могу да изгубим ако јој пред њом опањкавам оца, пердстављам га оваквим, онаквим. Боље је да се она сама увери и ако жели, да буде потпуно предана њему или ако жели да не буде. Дошла сам у ситуацију да мене моје дете пита: "Зашто ми ово никада ниси рекла?", и онда сам јој рекла: "Ја нисам желела да једног дана тебе изгубим. Ја нисам желела да ти створиш емпатију према њему и да га штитиш зато што сам га ја стално нападала пред тобом" - истакла је искрено Гоца и додала:

- Она би свакако морала да се суочи са својим оцем. И то је потпуно њена одлука. Дошли смо на то да је она врло свесна свега и да је врло океј са тим. Осетим некад у њој па је мало чачнем, па се мало испирчамо, па се ја исплачем више него она, ал видим да би она уместо мене. Дошли смо на то да је то врло зрело. Кажем јој, љубави мајкина можда нисам разишљала исправно, прво тебе сам хтела, а друго можда си само јача у односу на друге због тога што пролазиш кроз ово - искрено је испирчала певачица.

(Блиц)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Гоца Тржан - ретроспектива каријере

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".