Гоца се присетила њихове сарадње и песме "1200 миља", а потом и тренутка када је сазнала за несрећу у којој је македонски певач изгубио живот.

Фото: АТА имагес

 

Певачица је својевремено испричала да је за Тошетову смрт сазнала од другарице која јој је рекла да је видела снимак са лица места.

- Била сам свеже порођена. Лена је имала два, три месеца. Позвала ме је другарица из Загреба и плаче. Она ме питала: 'Да ли је истина да је Тоше погинуо?', рекла сам: 'Не лупај, како погинуо?!'. Каже она истина је, видела је снимак како су га извукли код Градишке испод камиона. Ја нажалост тада нисам могла да идем на сахрану због мале бебе, то је био велики стрес за мене - рекла је Гоца у емисији "Премијера викенд специјал".

Фото: Горан Десковски

 

- Никад нећу заборавити да сам отишла у Македонску амбасаду да се упишем у књигу ожалошћених. После неколико година сам радила у Прилепу и спавали смо у његовом родном месту. Тада сам отишла у Музеј и на његов гроб. Некако смо се опростили нас двоје. Имала велику привилегију када певам '1200 миља' да се нешто деси. Зато мислим да људи који су толико били вољени и талентовани, никада не умиру - закључила је певачица.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Тоше Проески - анђео ког је трагична смрт прерано одвела Богу

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".