Posle diskvalifikacije, Tara je odlučila da pauzira rijaliti karijeru, i posvetila se pevanju, a sudeći po mnogima, koji su ulaskom u rijaliti, reklamirali svoje pevačko umeće, ništa manje se očekuje od Simovljeve. Međutim, Tara se nakon učešća u pomenutom rijalitiju susrela sa brojnim poteškoćama, kako finansijskim, tako i sa problemom egzistencije. 

Foto: Instagram printskrin/ nenadaleksicsha/tarasimov

 

 

Na konto spekulacija da je par viđen zajedno i da je zapravo obnovio svoju vezu. Izvor blizak rijaliti učesnici, je otkrio da ćemo Taru uskoro ponovo gledati u finalnoj, petoj sezoni Zadruge.

- Tara ponovo ulazi u Zadrugu. Ona je nakon diskvalifikacije izvukla deblji kraj, zbog kazni koje je dobijala. Sada je odlučila publici da pokaže novu sebe, a i dobro će joj doći ta medijska pažnja, zbog reklamiranja nove pesme. Ona se sa produkcijom dogovorila, da uđe u subotu 16. oktobra. Često se ona nećkala da li da uđe, ali sada je konačno prelomila. Tara se nakon učešća susrela sa brojnim finansijskim problemima. Nije imala, čak ni krov nad glavom, vukla se od jedne drugarice do druge, a sada više nema ni podršku od Nenada. On joj je inače plaćao stan, a pošto više nisu u dobrim odnosima, na njoj je da se stara o sebi - završava dobro obavešten izvor.

Foto: Jutjub printskrin/Zadruga Official

 

 

Ostaje da se vidi kako će Ša regovati na ovu njenu novu odluku i da li će i on pohrliti u Zadrugu kako bi stao na put između Simove i njene bivše velike ljubavi, trenutnog stanovnika Bele kuće, Mateje Matijevića.

(Republika.rs)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".