Ванбрачни син Шабана Шаулића Роберт Шаулић готово никад не даје изјаве за медије, али пре неколико година је направио преседан. Наиме, на очевој сахрани стајао је по страни не желећи да прилази сестрама и Гоци јер зна да њима то не би пријало.

Међутим, млађем брату Михајлу, како пише Свет пришао је у капели и чврсто га загрлио док су обојица ронили сузе.

Фото: Ненад Живановић, Инстаграм принтскрин/saulicmihajlo

 

 

- Брата Михајла упознао сам на татином концерту на Калемегдану где ме је он позвао да дођем да се дружимо. Михајло је трчкарао около и у једном тренутку када сам ја рекла: „Е тата, да те питам…“, Михајло је збуњено питао Шабана: „Како он тебе зове тата?“ Тај тренутак ћу памтити до краја живота.

Отац је тада загрлио обојицу и нежно рекао Михајлу: „Како сам теби тата, тако сам и њему само што немате исту мајку. Мами Гоци не смеш никад да кажеш да си упознао брата и то је наша тајна коју морамо да чувамо“ - сузних очију говорио је тада Роберт. 

Фото: АТА имагес

 

 

- И заиста, Михајло је ћутао све ове године. Можда ни дан - данас није ништа рекао Гоци. Питао сам ја касније тату када смо се виђали да ли је Михајло одао тајну Гордани, он ми је рекао да ни реч никада није рекао. После тога брата и сестре видео сам тек у капели на сахрани нашег оца.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из дома Шабана Шаулића 1991. године

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".