Подсетимо, трагедија се десила када је "пежо" у ком су били Зоран, Гордана и Биљерим излетео са коловоза и ударио у бандеру. Од силине ударца аутомобил се преполовио, а Зоран М. и Биљерим Ћ. погинули су на месту несреће, док је Гордана с тешким повредама и без свести превезена у Ургентни центар.

- Ми још не знамо ко је био за воланом "пежоа" у тренутку несреће. Знамо да су Зоран и његова ћерка Гордана с пријатељем кренули у набавку, да купе потрепштине за кућу. Не знамо шта се десило, чекамо да нам полиција јави шта се тачно догодило - прича потресена рођака.

- Никада ништа страшније у животу нисам видео. Ауто је буквално био пресечен напола. Двоје мртвих мушкараца лежало је на коловозу поред олупине, док су непомичну жену одвезли санитетом. Претпоставља се да је свему кумовала велика брзина, а могуће и магла - испричао је за Курир очевидац.

Фото: Приватна архива

 

Она додаје да је свима тешко због Зоранове смрти, а да им је сада преостало да се моле за Гордану.

- Гордана има двоје деце, надамо се да ће све бити у реду с њом, да ће успети да се избори са повредама. Она је у вештачкој коми, али су нам лекари рекли да је ван животне опасности - рекла је рођака, која је била у посети повређеној жени.

Подсетимо, призор на месту несреће у суботу ујутру био је језив.

Фото: Приватна архива

 

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: ТЕШКА САОБРАЋАЈНА НЕСРЕЋА КОД МЛАДЕНОВЦА: Возило потпуно уништено - због удеса пут блокиран

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".