Глумац Милош Тимотијевић ових дана по други пут је упловио у брачне воде, са 15 година млађом Тијаном Симић, а из добро упућених извора стигла је информација да је она ћерка познатог фудбалера Саше Симића, који је играо за бројне клубове: Мадеиру, Боависту, Биеру Мар...


Ипак, ни отац Милоша Тимотијевића, Драган Тимотијевић Белмондо, који је преминуо пре три године, није био ништа мање успешан у својој бранши. Наиме, у вишедеценијској каријери фотографа урадио је више од триста насловних страна и преко шестсто модних насловница.

‒ Одрастао сам пред објективом његовог фотоапарата и мислим да ме то припремило за будући позив ‒ признао је једном приликом шармантни глумац, који је уз тату још у детињству закорачио у свет славних.

Фото: Принстскирн/Твитер/dkrasojevicpavicevic

 

На питање које професионалне савете му је отац давао одговорио је:

‒ Говорио ми је да увек имам неки ток мисли док позирам. Прибојавао се за мене када сам почињао, знате какви су родитељи. Кад бих неку улогу одбио, критиковао ме је, али смирио се чим је видео да имам осећај за то шта треба да радим. Поготово је пред крај живота схватио да је мој пут био мој пут.

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".